Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
43 komentara

Iznijeli si stol i nareske: Turisti u Poreču jeli na šetnici uz more

Turisti su do jedne od klupica donijeli si montažni stolić i na njemu posložiti sve što su donijeli sobom. Bilo je tu sira, kobasa, pohanaca, prvih trešanja...

Foto: Ivan Grgat/24sata
43 komentara

Sve više turista na Jadranskoj obali pa tako i u Istri jedva čekaju kako bi uživali negdje uz samu obalu mora. Tako i u Poreču mnogi se od njih ili sunčaju, voze bicikle, šetaju, čitaju knjigu, a neki su otišli i korak dalje, pa marendaju uz šumove valova uz obalu.

Foto: Ivan Grgat/24sata

Da je to zaista tako moglo se vidjeti na poznatoj šetnici Antuna Šonje, u neposrednoj blizini poznate Eufrazijeve bazilike. Turisti su do jedne od klupica donijeli si montažni stolić i na njemu posložiti sve što su donijeli sobom. Bilo je tu sira, kobasa, pohanaca, prvih trešanja, ali i vina, rakije i vode. Četvorica starijih dečki naprosto su uživala mameći poglede radoznalih prolaznika.

Foto: Ivan Grgat/24sata Mnogi su ih fotografirali, neki komentirali kako su samo odlično se sjetili, a jedino čudno u cijeloj toj priči jest, da niti ih jednom nije napao neki od gladnih galeba koji tu patroliraju kradući ljudima hranu.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message