Obavijesti

News

Komentari 429

Jakovina je popio mlijeko pa oženio najmlađu zastupnicu

Jakovina je popio mlijeko pa oženio najmlađu zastupnicu
1

Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina (45) u petak nakon posla stranačkoj kolegici Sandri Petrović (28) rekao je ‘da’. Mnogi kolege iz stranke nisu znali da se ženi

VIDEO

Iako mu u političkom životu baš ne ide najbolje, ministru poljoprivrede Tihomiru Jakovini zato u ljubavi cvjetaju ruže.

SDP-ov ministar oženio se u petak sa Sandrom Petrović, najmlađom saborskom zastupnicom u ovom sazivu Hrvatskog sabora. Svoju vezu tajili su sve do nedavno održanog Bala Slavonaca u hotelu Sheraton, gdje se Jakovina (45) prvi put u javnosti pojavio sa 17 godina mlađom stranačkom kolegicom.

Jakovina i Petrović vjenčali su se u petak u 16 sati u matičnom uredu u Novom Zagrebu, a još ujutro istog dana ministar poljoprivrede popio je pred novinarima čašu mlijeka kako bi dokazao da je hrvatsko mlijeko ne samo sigurno nego i najbolje u regiji.

Mlijeko mu očito nije naškodilo jer je samo nekoliko sati nakon toga prisegnuo na vječnu ljubav. Iz Vlade su potvrdili da ministar za vjenčanje nije uzeo slobodan dan te da idući tjedan normalno nastavlja s radom. I dok je mlijeko pio u sivom odijelu, u pauzi do vjenčanja presvukao se u crno, a mlada je na vjenčanje pristigla u bež baloneru držeći u ruci vjenčani buket.

No čini se da je vjenčanje bilo organizirano za vrlo uzak krug ljudi jer ni mnogi njegovi kolege iz SDP-a nisu znali za da se Jakovina ženi.

- To je njegova privatna stvar - poručili su.

Premijer Milanović s Igorom Dragovanom, Jakovininim prijateljem, te Brankom Grčićem u isto vrijeme bio je u Varaždinu na stranačkom skupu, a Jakovini su, saznajemo, čestitali. O poklonima šute.

Seljaci Jakovinu optužuju da stalno krši dana obećanja

Otkako je ušao u politiku, Jakovina niže afere. Dok je bio načelnik općine Bukovlje, uzeo je državni poticaj za uzgoj višanja, a poticaje je zloporabio jer nikada nije prodao ni kilogram višanja. Nakon preuzimanja ministarske dužnosti bio je u sukobu interesa jer je ostao vlasnik poljoprivredne apoteke, a nakon pritiska medija prezaduženu tvrtku prodao je na ne baš transparentan način prijatelju. Seljačke udruge stalno ga optužuju da krši obećanja koja je dao kao ministar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 429
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu