Obavijesti

News

Komentari 346

Jandroković vikao na Pernara: 'Još samo jednom i letite van!'

Jandroković vikao na Pernara: 'Još samo jednom i letite van!'
1

Naime Pernar je ustao je za vrijeme izlaganja Mire Bulja (MOST) i vikao HDZ-ovcima, koji su pričali za vrijeme izlaganja Mostovca, da se ne mogu tako ponašati...

VIDEO

U Saboru se razvila rasprava o odluci Mandatno-imunitetnog povjerenstva (MIP) koje je odbilo skinuti imunitet zastupniku Nikoli Grmoji (Most) kojega je privatno tužio kolega, nezavisni zastupnik Željko Lacković zbog kaznenog djela klevete. Temperatura se u sabornici podigla, a zbog dobacivanja iz kluba predsjedavajući Gordan Jandroković vičući je zaprijetio Ivanu Pernaru (Živi zid) da će ga izbaciti iz sabornice.

- Još jednom ovo napravite letite van. Kakvo je to ponašanje? Što je vama? Nećete se tako ponašati u sabornici. Još jednom, kolega Pernar, pozvat ću stražu. Tako se nećete ponašati - vikao je Jandroković na Pernara i udijelio mu opomenu. 

Naime Pernar je ustao je za vrijeme izlaganja Mire Bulja (MOST) i vikao HDZ-ovcima, koji su pričali za vrijeme izlaganja Mostovca, da se ne mogu tako ponašati. 

Video: Jandroković viče na Pernara

Reagirao je Josip Đakić (HDZ) koji je prozvao Jandrokovića zbog kršenja poslovnika jer je zastupnicima dozvolio da izlažu stavove bez da su prethodno ispunili prijavnicu za raspravu.

- Moram priznati da je kolega Đakić u pravu, dozvolio sam sudjelovanje u raspravi bez prijavnica. Sad mi se to obilo o glavu pa su dajem opomenu - rekao je Jandroković.

Naveo je kako ovo prestaje biti normalna rasprava i prelazi u osobne obračune. Pozvao je zastupnike da privedu raspravu kraju jer je pred njima "važna točka". Naime, riječ je o tajnom glasovanju o novom sazivu Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 346
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature