Obavijesti

News

Komentari 68

Janukovič živi s ljubavnicom, pao je u depresiju i propio se?

Janukovič živi s ljubavnicom, pao je u depresiju i propio se?
3

Kremlj nikad nije potvrdio da je Janukovič dobio državljanstvo, a neki analitičari smatraju da mu je Rusija pružila utočište, ali ga ne podržava, već samo tolerira

VIDEO

Prošlo je točno godinu dana od kad je bivši predsjednik Ukrajine Viktor Janukovič pobjegao iz te zemlje. Nitko ne zna gdje je, a šuška se kako je uzeo rusko državljanstvo, pao u depresiju i odao se alkoholu. 

Oleg Mitvol, bivši dužnosnik u moskovskoj regiji, otkrio je ruskim medijima da mu je Janukovič susjed i da je imanje i vilu pored Kremlja platio 45,6 milijuna eura. Živi sa sestrom svoje bivše kuharice s kojom je bio u vezi i prije bijega. 

Kremlj nikad nije potvrdio da je Janukovič dobio državljanstvo, a neki analitičari smatraju da mu je Rusija pružila utočište, ali ga ne podržava, već samo tolerira. Sve se više čini da je on ruski talac, a ne ugledni gost, smatra analitičar Konstantin Kalačev. Naime, Janukovič više ne može biti korišten u ukrajinskoj krizi za rusku propagandu i u opasnosti je da ga Rusija izruči.

Podsjetimo, Janukovič je pobjegao iz Kijeva 21. veljače 2014. Prvo je utočište našao na istoku Ukrajine, a potom je preko Luganska i Donjecka otišao u Rostov na Donu na jugu Rusije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Novi ukrajinski parlament smijenio ga je s dužnosti, a pravosuđe ga je optužilo za smrt 82 prosvjednika. Za njim je raspisana Interpolova tjeralica, a on je u Rusiji održao nekoliko konferencija za novinare i pozivao Putina da pošalje vojsku na istok Ukrajine gdje izbija krvavi oružani sukob.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a