Obavijesti

News

Komentari 39

Jarun okupio najbolje chefove i restorane: Burgeri, paštete, riba, wok, patka, grill i još čuda

Jarun okupio najbolje chefove i restorane: Burgeri, paštete, riba, wok, patka, grill i još čuda

Chill&Grill na Jarunu traje 10 dana, sviraju uživo fantastični bendovi, a hranu spremaju vrhunski zagrebački restorani. Festival je smješten u dubokoj hladovini i idealno je mjesto za ove vruće dane

VIDEO

Na prostranoj livadi između pizzerije Dalmatino i košarkaškog igrališta u blizini prvog ulaza s Horvaćanske u Jarun počeo je Chill&Grill festival. Duboka hladovina i odlična gastro ponuda restorana uz live svirku, pravi je mamac za dobar provod za vikend. Dovoljno je pogledati detaljan program koji se nudi u subotu i nedjelju. Zabave, klope i cuge neće nedostajati, a tu je i osvježenje od velikih vrućina u ugodnom hladu uz jezero. Donosimo najbolje ponude iz restorana i svakako ne propustite dva sjajna koncerta - u subotu Sunnysiderse, a u nedjelju Soul Shadowse. 

BBQ HOT YARD

Ekipa BBQ HOT YARD priprema nekoliko moćnih, bogatih jela -  Smoked Hot Dog, Treatment Burger, Red Devil Burger i BBQ Pulled Pork. Uz to, u ponudi su i Pulled Pork Cheese Nachos, idealni za grickanje uz pivo!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

BYBLOS

Restoran Byblos donosi poveći izbor jela, poput nezaobilaznog baba ghanuja, fatoucha, falafela, kafte, ali i hrskavu piletinu te janjetinu. Ljubitelji libanonske hrane neće biti razočarani.

EL TORO RESTAURANT

El Toro na Jarun dolazi sa svojim El Toro Classic burgerom, ali i ljetnim šiš ćevapom, flank steak sendvičem i hrskavim prilozima, poput prženog batata i hrskavog prženog luka. 

JACK 'N' BOWL

I malo Šri Lanke stiže na ovogodišnjem Chill&Grillu, u obliku bogatog jela kotthu. Sastoji se od tortilje roti, jaja, puno povrća, a po želji i piletine, svinjetine i junetine.

KSS BURGERS

Renmen će posjetitelje Chill&Grilla razveseliti sa čak šest burgera - od klasičnog do dvostrukog country. Svi burgeri dolaze i s nezaobilaznim pommesom.

MAREDO

Maredo će se pobrinuti za sve one koji vole dobre klasike s roštilja. Pripremaju ćevape, mazalice, pileće štapiće i bogati burger. 

PANI

Ako voliš quesadille, trk na PANI kućicu! Uz tri bogate kombinacije ovog meksičkog sendviča, također nude i Sloppy Joe Combo te tortilja čips s različitim umacima. 

KITCHEN & GRILL PLAC

Poduža je lista jela s kojom Plac dolazi na Jarun; od ćevapa, pljeskavica, burgera pa do telećih trganaca i mariniranog batka i zabatka. Kod njih će cijela ekipa naći nešto za sebe.

WOK BY MATIJA

Ako na Jarunu želite jesti sa štapićima, možete složiti wok po svom guštu. Vege, s piletinom, junetinom, patkom ili kozicama - u slatko ljutom, teriyaki, kikiriki ili szechuan izdanju. 

Probaj burger od junećeg jezika i paštetu od kozica

U sklopu bogate gastro ponude jarunskog festivala možete probati i sjajne specijalitete restorana koje okuplja Hrvatska Obrtnička Komora. HOK će predstaviti tradicionalne kuhinje širom Hrvatske, pa tako restoran Žganjer iz Ozlja sprema burger od junećeg jezika i slasnu coleslaw salatu, a u Baranjskoj kući moći ćete probati šarana na rašljama. Konoba Galinac spremat će paštete od ribe i kozica te lignje na žaru, a biti će tu i mladih inovativnih kuhara iz obrtničkih škola koji će pokazati na raznim delicijama svoje umijeće. 

Palfi sprema lungić, a Hajrula kobasicu od bijele ribe

Na ovogodišnjem Chill&Grillu cooking showove spremaju neki od najboljih hrvatskih chefova čija jela posjetitelji mogu degustirati, ali i vidjeti kako se pripremaju na licu mjesta. Kuhat će Marko Palfi, Almo Čatlak, Jasmin Hajrula, Max Todorov, a na meniju svakog biti će prave poslastice. Tako će Palfi spremiti Baguette sendvič s lungićem na poseban način, a Čatlak Slavonski Burger s lukom. Chef iz Pule, Hajrula spravit će svoj jedinstveni recept Fish House hot dog s kobasicom od bijele ribe, a svakako pogledajte i kad je cooking show koji sprema pastry chef Todorov i probajte vrhunske slastice. 

Program za vikend pogledajte niže, a za sve detalje pratite našu službenu Facebook stranicu ili posjetite chillgrill.hr

Partneri projekta su Karlovačko, Pevex, Mesna industrija Ravlić, Visa, Meggle, Zvijezda, Cromaris, Vezak vina, Labud, Studenac market, Kotanyi, Citroën, Make It Count, Hrvatska Obrtnička Komora i Hilton.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a