Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Jasmin Stavros: Mikrofon mi je gotovo izbio zube!

Publika u primoštenskom klubu Aurora bila je u transu. Jasmin Stavros je pjevao, netko ga je slučajno opalio. Pjevač je pao na pod...

G. Stanzl
Foto: G. Stanzl
0 komentara

Ma jeste li vidjeli koja je to bila atmosfera. Klub je bio pun. Znate, pjevao sam sam od 1.10 do 4.40, ispričao je Jasmin Stavros (52), koji je prije tri dana nastupao u primoštenskom klubu Aurora. Tamo je bilo više ljudi nego što diskoteka može podnijeti. Između pozornice i podija nema zaštitne ograde ni prostora koji bi odijelili pjevača od publike. Vladalo je opće ludilo.
U jednom trenutku ekipa koja je u prvom redu skakala na Stavrosove hitove malo se zanijela. Netko je svom silinom opalio po mikrofonu u pjevačevim rukama. Mikrofon ga je udario po zubima. Stavros se poskliznuo i pao na pozornici.
- Sve je to bilo slučajno! Bio je to malo jači udarac. Na trenutak sam pomislio da mi je izbio zube - kaže Stavros, koji je, kad se našao na podu, pljunuo u dlan da vidi je li sve u redu. Ubrzo je netko od pjevačeve pratnje stigao do njega i odveo ga sa strane. Stavros je ubrzo nastavio pjevati kao da se ništa nije dogodilo.
- Dečki su bili super. Samo smo ih zamolili da se malo udalje od pozornice, ali nikakvih skandala nije bilo - zaključio je Jasmin.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message