News

Komentari 29

Je li zloglasni Ringwald član kulta koji vjeruje u izvanzemaljsku rasu?

Je li zloglasni Ringwald član kulta koji vjeruje u izvanzemaljsku rasu?

Tetovaža na čelu prikazuje svastiku unutar Davidove zvijezde. Međutim, čini se kako bizarni motiv uklapanja simbola koji su zloglasnim učinili nacisti unutar simbola židovstva nije slučajan hir

U tijeku je suđenje Stipi Ringwaldu zbog likvidacije Karmelina Fistanića. Podsjetimo, Ringwald, koji na optuženičkoj klupi sjedi bos, ćelav, s upečatljivom tetovažom na čelu, optužen je da je ispucao šest metaka u glavu i vrat nesretnog Karmelina dok je ovaj sjedio u autu na cesti kraj Omiša.

Šibenski kriminalac uspio je udebljati svoj dosje cijelom paletom prekršaja i kaznenih djela, od kojih možemo izdvojiti prometnu nesreću u kojoj je poginula djevojka koja je ispala iz njegova auta, zatim druga prometna u kojoj se zabio u auto koji mu je oduzeo prednost, uhićenje s 26 kilograma hašiša, napad na djevojku u Zagrebu...

Možda najupečatljiviji detalj na Ringwaldu, osim serije kaznenih djela, jest njegova tetovaža na čelu. Prikazuje svastiku unutar Davidove zvijezde. Međutim, čini se kako bizarni motiv uklapanja simbola koji su zloglasnim učinili nacisti unutar simbola židovstva nije slučajan hir.

Tetovirani simbol neodoljivo podsjeća na oznaku koju koriste raeliti. Raelizam ili raelinizam je religijski pokret osnovan u Francuskoj tijekom sedamdesetih, a temelje mu je udario Claude Vorilhon, sad poznat pod imenom Raël.

*Cijelu temu pročitajte u novom Expressu koji je na kioscima od petka 19. ožujka

Najčitaniji članci