Obavijesti

News

Komentari 12

Jecala i molila ubojicu da kaže gdje je pokopao njenu sestru

Jecala i molila ubojicu da kaže gdje je pokopao njenu sestru
3

Zoran Sorić je sudu rekao da se posvađao sa ženom i da je ona nasrnula na njega. Nakon toga ju je, kaže, udario te je ona udarila glavom u namještaj i umrla

VIDEO

Dokazni postupak protiv Zorana Sorića je dovršen u srijedu na Županijskom sudu u Zadru. Njega terete da je u prosincu 2009. usmrtio svoju ženu Ljubicu Filipović Sorić te je potom omotao u deku, stavio u kartonsku kutiju i bacio u kontejner za smeće. Iznoseći svoju obranu ponovio je kako se samo dijelom osjeća krivim te potanko opisao kako je ubio suprugu i potom se riješio tijela. 

- Posvađali smo se jer mi je predbacivala da ništa ne radim na tome da bi joj osigurao novac za nastavak života u Australiji. Rekla mi je da mi je više stalo do psa nego do nje. Kad je udarila psa i nasrnula na mene, okrenuo sam se i udario je rukom u lice, zateturala je, udarila glavom u komad namještaja, dva puta trznula nogom i umrla. Nisam mogao opipati puls, ali sam vidio kako joj teče krv - ispričao je sudu Sorić. Dodao je kako Hitnu nije nazvao jer je bio u šoku što je učinio ali i zbog toga što je bio ljut na Ljubičino postupanje prema psu. 

- Htjela me povrijediti udarajući jer je znala da je on meni sve u životu. Tijela sam se riješio jer sam se bojao osude javnosti - rekao je Sorić.  

Cijelo vrijeme su u sudnici bile Ljubičina kćer iz prvog braka Dolores te Ljubičina sestra Dubravka koje nisu mogle suspregnuti suze. Sestra je molila Sorića da joj kaže gdje je tijelo njezine sestre.

- Pogledaj me u oči i molim te reci mi gdje si je pokopao. Previše si je volio da bi je bacio u smeće. Znam da si je spremio negdje za sebe jer nisi monstrum - jecajućim glasom je molila Dubravka. Sorić je rekao kako mu je žao, ali da je to tako.

- Da mogu vratiti vrijeme, sve bih promijenio - rekao je Sorić. Nepravomoćnu presudu će mu izreći u petak. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...