Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jedan Josić prijetio drugome: Misliš da si otporan na metak?

Pavao Josić, koordinator Živog zida za Vukovarsko-srijemsku županiju na Facebooku je objavio snimku susreta s Tomislavom Josićem, savjetnikom za branitelje gradonačelnika Vukovara, koju mu je i priprijetio...

108 komentara

Na snimci koja traje 30 sekundi zabilježen je razgovor dva Josića, ali i trenutak u kojem je Tomislav Josić svog prezimenjaka iz Živog zida upitao misli li da je 'otporan na metak, sine', a rekao mu je i da 'pazi što radi'. 

Tomislav Josić nakon toga se udaljio, ali i vratio kad je shvatio da je supruga Pavla Josića sve snimala mobitelom. Tu je došlo i do kratkog naguravanja. 

- Razlog svemu ovome danas je što sam od Grada Vukovara službeno zatražio odgovor na pitanje koliko je Tomislavu Josiću isplaćeno novaca iz gradskog proračuna. A do toga pitanja je došlo kada me prije nekoliko dana netko greškom nazvao iz Grada i pitao oko putnih naloga. Nas dvojica smo se danas zapravo slučajno srela u centru. Tom prilikom sreli su nam se pogledi i vidio sam da je tada on napravio neku grimasu. Otišao sam za njim i pitao ga je li ta grimasa bila radi mene? Tu je bilo još razgovora poslije čega me je pitao jesam li otporan na metak. Međutim, i pored svega neću ga prijaviti policiji, a on ako je frajer neka izvadi pištolj. Sada me interesira i kako će se postaviti policija i DORH, odnosno, je li ovo što se dogodilo razlog za kazneni progon po službenoj dužnosti, rekao je Pavao Josić u telefonskom razgovoru za Večernji list čiji su novinari kontaktirali i njegovog prezimenjaka.

-Na toj snimci se ne vidi sve što smo razgovarali nego su iskoristili samo dio koji im odgovara. Nakon što me je zaustavio počeo mi je govoriti kako radi mene ljudi iseljavaju iz Vukovara i sl. Rekao sam kako me previše uzima u usta i da ja njega ne diram. U sve to ušao je s jasnom namjerom da me provocira, a njegova supruga je odmah upalila mobitel i počela sve snimati. Govorio mi je kako me se ne boji i to je ponovio 5-6 puta. Rekao mi je i hajde odmah da se obračunamo ako želim na što sam mu ja u šali i uz smiješak rekao pa jesi ti otporan na metke kada se ne bojiš. Nisam mu prijetio niti sam sve to danas shvatio kao nešto bitno. Nisam mu prijetio ni na koji način, izjavio je Tomislav Josić.  

Možda vas zanima i ovo:
Message