Obavijesti

News

Komentari 110

Teška nesreća kod Sl. Broda: Poginuo otac dvoje male djece

Teška nesreća kod Sl. Broda: Poginuo otac dvoje male djece
7

Na Opel koji je bio na pružnom prijelazu u Donjim Andrijevcima u ponedjeljak oko 6 sati je naletio brzi vlak koji je vozio iz Vinkovaca u Zagreb. Poginuo je 41-godišnji vozač auta

VIDEO

U teškoj prometnoj nesreći u Donjim Andrijevcima u ponedjeljak oko 6.10 sati poginuo je Z.T. (41), građevinski radnik i otac dvoje djece. Samo desetak sekundi nakon što je brzi vlak koji prometuje na relaciji Vinkovci - Zagreb prošao željezničku postaju Donji Andrijevci na pružnom prijelazu obilježenom Andrijinim križem i svjetlosno – zvučnom signalizacijom, u punoj brzini, preko 100 km/h, naletio je na Opel Astru slavonskobrodskih registracija. 

- Čula sam da vlak trubi, vjerojatno je strojovođa zvukom sirene najavljivao dolazak, ali iz nekog razloga, moguće je da ga mladi čovjek nije čuo ili nije vidio, našao se na prijelazu kada nije trebao biti. Čuo se strašan udarac. Automobil je odbačen nekoliko desetaka metara od pružnog prijelaza, završio je na krovu, a nesretni vozač je nažalost izletio iz njega i završio mrtav u dvorištu kuće koja se nalazi odmah uz cestu koja ide pored pruge - rekla je Iva Tipurić, žena koja živi samo nekoliko kuća dalje od pružnog prijelaza, dodavši kako se radi o vrijednom mladom čovjeku.

Donji Andrijevci: Jedna osoba smrtno stradala u naletu vlaka na automobil

Jedna od susjeda ispričala je kako je poginuli vozač svakog jutra prelazio ovu prugu u Trnavskoj ulici, dok bi išap prema središtu Donjih Andrijevaca. Mjesto nesreće je strašno, automobil na krovu, nedaleko od njega tijelo vozača pokriveno bijelom plahtom, i naokolo rasuti dijelovi automobila. Očevid je uz policiju PU Brodsko – posavske obavio Darko Smoljan, zamjenik Općinskog državnog odvjetnika, koji je ukratko naveo vrijeme kada se dogodila nesreća.

 

Donji Andrijevci: Jedna osoba smrtno stradala u naletu vlaka na automobil

- Vlakom je upravljao strojovođa (36) koji je stotinjak metara dalje zaustavio cijelu kompoziciju - rekao je Smoljan. O okolnostima po kojima se nesreća dogodila nije puno govorio, jedino dodavši da će sve biti poznatije nakon što policija u cijelosti obavi očevid. Promet na Željezničkom koridoru X bio je obustavljen u oba smjera i u prekidu je bio nešto više od četiri sata, oko 10.30 sati vlakovi su pušteni i to naizmjenično sjevernim kolosijekom.

Uskoro više

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.