Obavijesti

News

Komentari 12

Jedna od ove tri Lumije skrojena je samo za vas!

Jedna od ove tri Lumije skrojena je samo za vas!
1

Nova serija telefona Lumia namijenjena je kreativcima i poslovnim ljudima. Funkcionalnosti koje nude mogu, ako treba, zamijeniti i – računalo

Lumia 550

Pristupačna i moćna - tako bi se najkraće mogla okarakterizirati nova Microsoftova mobilna uzdanica Lumia 550. S 4,7-inčnim ekranom i operacijskim sustavom Windows 10 već na prvo otključavanje otkriva sve bogatstvo aplikacija koje nudi.

Lumia 550 dolazi sa stražnjom kamerom od 5 megapiksela i prednjom od 2 megapiksela, 8 GB za pohranu podataka te s 1 GB RAM-a.

Lumia 550

No sam prostor za pohranu je zahvaljujući utoru za MicroSD karticu proširiv do čak 200 GB! Lumiju 550 pokreće procesor Quad-core 1.1. GHz, dovoljno jak da upravljate predinstaliranim uredskim aplikacijama - Wordom, PowerPointom, Excelom ili pohranom OneNote. Integriran je i najnoviji Microsoftov preglednik Edge, kao i pametna osobna asistentica Cortana, čija dostupnost ovisi o regiji u kojoj se nalazite.

Ukratko: Lumia 550 je cijenom najprihvatljiviji model. Pristupačan je to pametni telefon koji ima izvrsne performanse i koji će zadovoljiti najširu publiku.

Ključno: 4.7” ekran, 8 GB, 5 MP stražnja kamera, 2 MP prednja kamera, paket Office, Windows 10

Lumiu 550 možete pronaći HT webshopu za samo 298 kn jednokratno uz Najbolju tarifu Surfam. Saznajte više ovdje .

Lumia 950

High end premium mobilni uređaj Lumia 950 može igrati ulogu vašeg osobnog računala! Quad HD ekran je veličine 5,2 inča dok je procesor šestojezgreni Qualcomm Snapdragon 808. Potonji i operacijski sustav Windows 10, koji uključuje fantastičnu funkcionalnost Continuum, omogućavaju da mobilni uređaj spojite na monitor i tipkovnicu te radite kao da je riječ o uobičajenom računalu.

No osim toga, Lumia 950 dolazi s moćnom stražnjom kamerom od 20 megapiksela te prednjom od Full HD 5 megapiksela - moguće je snimati video u 4K rezoluciji dok stražnja kamera automatski snima oštrije stvari u pokretu. Za kvalitetnije fotografije pobrinut će se trostruka led bljeskalica. Lumia 950 dolazi s internom memorijom od 32 GB (proširivo do 200 GB s MicroSD karticama) i s 3 GB RAM-a te s uredskim paketom (Word, PowerPoint, Excel, OneNote).

Lumia 950

Osim jakog hardvera, zahvaljujući operacijskom sustavu Windows 10, ovaj telefon dolazi i s pametnim softverom. Windows Hello Betta, primjerice, omogućava to da svoju Lumiju otključate skeniranjem rožnice oka.

Ukratko: Za kreativce koji provode dan fotografirajući i koji žele direktno s mobilnog uređaja uređivati slikano Lumia 950 bit će izvrstan izbor. Zahvaljujući Continuumu, zaista radi poput malog računala.

Ključno: 5.2” ekran, 32 GB interne memorije, 20 MP stražnja kamera, Full HD 5 MP prednja kamera, paket Office, Windows 10

Lumia 950 može biti Vaša za samo 898 kn uz Najbolju tarifu Imam sve dok ostatak plaćate na rate u mjesečnim iznosima od 90 kn. Vaša nova Lumia nalazi se u HT webshopu ovdje .

Lumia 950 XL

Najjača i najveća od svih predstavljenih Lumia, kako joj i ime sugerira, jest Lumia 950 XL. Na nevjerojatnom Quad HD ekranu od 5,7 inča i s osmojezgrenim procesorom Qualcomm Snapdragon gotovo sve je moguće.

Prije svega, ovaj pametni telefon radi poput PC-ja te se, zahvaljujući tehnologiji USB-C, iznimno brzo puni. Spomenuti Continuum, funkcionalnost operacijskog sustava Windows 10, kao i na drugim uređajima, omogućava to da spojite Lumiju 950 XL na monitor, tipkovnicu i miš, što je mnogim korisnicima zasigurno velik plus! Kamera je poput one u 'mlađem bratu' - stražnja od 20 megapiksela, prednja Full HD od 5 megapiksela - a tu je i snimanje videa u 4K rezoluciji. Prostor za pohranu podataka od 32 GB proširiv je do 200 GB uz pomoć MicroSD kartice.

Lumia

Bez obzira želite li uređivati dokument u Wordu, snimati ili gledati film, Lumia 950 XL bit će vam odličan mobilni suputnik.

Ukratko: U odnosu na Lumiju 950, XL ima veći ekran koji će omogućiti da uživate i u filmovima odnosno serijama, baš kao što ćete uživati koristeći ovaj pametni telefon.

Ključno: 5.7” ekran, 32 GB interne memorije, 20 MP stražnja kamera, Full HD 5 MP prednja kamera, paket Office, Windows 10

Lumia 950 XL se nalazi u HT webshopu po super cijeni od 1598 kn u Najboljoj tarifi Imam sve, dok ostatak plaćate na rate u mjesečnim iznosima od 90 kn.  Saznajte više i odlučite se za kupovinu ovdje

Kako bi vas još bolje upoznali sa Lumia uređajima, pogledajte video niže:

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa