Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
51 komentara

Jelić obećao ribičima u pismu više štuka, pastrva, šarana...

Karlovački gradonačelnik biračima-ribičima obratio se pismom. Ribiči se pitaju imaju li se pravo stranke koristiti podacima udruga građana u predizborne svrhe

Pixsell
Foto: Pixsell
51 komentara

Damir Jelić, karlovački gradonačelnik i nositelj liste HDZ-ove, Domoljubne koalicije, biračima-ribičima obratio se pismom. U pismu navodi kako je "ribolov oduvijek bio izuzetno važna grana u gospodarenju i očuvanju naših rijeka, jezera i životinjskog fonda voda". 

Piše i da "Domoljubna koalicija smatra da do sada ribiči nisu imali pažnju koju zaslužuju s obzirom na trud, rad i ljubav koje ulažu u ribolov". Dodaje kako u Domoljubnoj koaliciji smatraju da se mora pronaći prostor i osigurati što više sredstava za poribljavanje rijeka i jezera raznim vrstama riba, a koje su autohtone za naše područje i od davnina u njemu obitavaju: štukom, smuđem, pastrvom, lipljanom, šaranom, linjakom itd.

Pismo je KA portalu dao ribič koji se pita otkud uopće HDZ-u baza podataka Ribolovnog saveza i imaju li se pravo stranke koristiti podacima udruga građana u predizborne svrhe. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message