News

Komentari 21

Jeo dijelove lica svoje žrtve i ispuštao životinjske zvukove

Jeo dijelove lica svoje žrtve i ispuštao životinjske zvukove

Tinejdžer kanibal iz Floride optužen je za dvostruko ubojstvo i pokušaj ubojstva, opiranje uhićenju i provalu. Nakon što je dva mjeseca proveo u bolnici, prebačen je u zatvor

Tinejdžer kanibal iz Floride optužen je za dvostruko ubojstvo i pokušaj ubojstva, opiranje uhićenju i provalu. Nakon što je dva mjeseca proveo u bolnici, napokon je prebačen u zatvor, piše Daily Mail.

Austin Harrouff (19) krajem kolovoza ljutito je izletio iz restorana u kojem je večerao ocem, sestrom i prijateljima. Pješačio više od 4 kilometra po ljetnoj žegi  da bi potom naletio na bračni par koji je bezbrižno sjedio u svojoj garaži i gledao televiziju, ne sluteći što će im se dogoditi.

Pomahnitali tinejdžer na smrt je izbo John Stevensa (59) i Michelle Mischon (53), par koji živi u neposrednoj blizini kuće njegovog oca. U divljačkom pohodu Harrouff je ozlijedio i susjeda Jeffa Fishera (47) koji je pokušao pomoći nesretnom paru. Na kraju se ipak uspio izvući uz lakše ozljede te pozvati policiju.

Došavši na mjesto zločina, policija je ugledala mladića kako u donjem rublju sjedi na prilazu garaži pored tijela Johna Stevensa i jede komade njegova lica, te pritom ispušta životinjske zvukove. Više naoružanih policajaca jedva je svladalo bivšeg hrvača. Policija nije pucala na njega bojeći se da bi mogli ubiti žrtvu, no tek kasnije su shvatili da je nesretni muškarac odavno mrtav. Tijelo Michelle Mischon pronašli su kako nepomično leži u garaži.

Ubojica je osim noža kao oružje koristio sve što mu se našlo pod rukom, stvorivši takav kaos da policija ovu mjesto nesreće opisuje kao jedno od najstravičnijih koje su dosad vidjeli.

Majka: Kaže da se osjeća besmrtno 

Njegova majka, nesvjesna što je mladić počinio, nazvala je policiju i prijavila njegov nestanak.

-  Moj sin je nestao Zabrinuta za sam njega. Čudno se ponaša. U posljednje vrijeme sam uočila da se nešto promijenilo. Kaže da se osjeća besmrtno, poput superjunaka. Ne znam što se s njim događa - kazala je policiji.

Ne zna se je li se drogirao

Mladić je od počinjenja zločina bio u bolnici. Njegov otac i doktor Wade Harrouff kazao je da su Harrouffu organi počeli otkazivati i da ima upalu pluća, te da ne može govoriti nakon što su mu otrovne kemikalije spalile želudac.

Navodno je Harrouff, dok su ga stavljali u lisice kazao policajcima da ga slobodno testiraju jer nije uzeo nikakve droge. Nakon toga više nije davao izjave.

FBI i dalje čeka rezultate analize krvi kako bi utvrdili je li ubojica bio pod utjecajem halucinogenih droga kao što je npr. 'flakka' koje izazivaju  agresivno ponašanje.

Flakka je poharala Floridu 2013. Poznata je i kao 'ludilo za pet dolara' jer izaziva halucinacije, psihoze i osjećaj nadljudske snage.

Bizarne snimke

Video snimke koje je Harrouff stavljao na Youtube, u mjesecima prije zločina, poprilično su bizarne.

U jednoj tako kaže: "Imam normalnu stranu i luđačku stranu. Izgubio sam razum. Pomozite mi da ga nađem".

U drugoj snimci tinejdžer hoda po kući s poluautomatskim pištoljem u ruci. Potom gleda u okidač i pravi se kao da će ga povući.

U zadnjem video, objavljenom tjedan dana prije mahnitog pohoda, govori kako je uzimao steroide.

- Nekad sam mislio da bi steroidi trebaju da bi bio bodibilder. Da bi bio simbol nečega. Da bi bio laž - kaže u videu.

-  Ako je to točno, onda bi uzimanje steroida moglo izazvati tzv. divljanje štitnjače, koje se javlja ukoliko se steroidi ne uzimaju redovito - kaže epidemiolog Jim Hall.

 

 

Najčitaniji članci