Obavijesti

News

Komentari 35

Jerku Rošinu je muka jer ga po Splitu stalno ispituju za satove

Jerku Rošinu je muka jer ga po Splitu stalno ispituju za satove
1

Kad bivši HDZ-ovac šeće Splitom, pitaju ga: Jerko, koja ura tuče? Splitski arhitekt danima trpi podrugljiva dobacivanja zbog njegova prijateljstva s bivšim premijerom

VIDEO

Otkako se pisalo da je Sanader tobože sakrio satove kod mene, ne prođe dan a da mi na ulici Splićani ne dobacuju: Koja ura tuče? Koliko je sati? Jesi li prominija baterije? Koji najnoviji model kuca, i tomu slično.

- Znate, ljudi jedva čekaju bilo kakav trač da bi dobacivali, no srećom, ja sam navikao na to pa me ne smeta. No od tada se nisam ni čuo sa Sanaderom - rekao je poznati splitski arhitekt Jerko Rošin koji nikako da “pobjegne”s javne scene iako se više od pola godine trudi u miru raditi u svojoj branši. 

Sanadera se nije odrekao kao prijatelja ni u najcrnjem scenariju, a upravo zbog toga glavna je meta Splićanima koje zna i ne zna, a koji - čim ga vide - počinju ironično zbijajti šale. Najnoviji je trač kako će Ivo Sanader ljetovati u Splitu, a Rošin kaže da su to samo naklapanja.

- Split i moja kuća zadnje je mjesto gdje bi Sanader došao ovog ljeta. Ne znam kamo će ići, i hoće li ikamo ići, kakav mu je raspored... Treba pitati one koji šire te nebuloze gdje će Sanader biti, a ne mene - dodao je smireno Rošin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I dok se još ne zna gdje su satovi, nađene su slike, ali i preskupa Sanaderova odijela!

Najpoznatiji HDZ-ov mesar Stjepan Fiolić, naime, nije skrivao samo najvrednije slike i ulja na platnu bivšeg premijera Ive Sanadera, nego i luksuzna Brioni odijela, koje istražitelji na njegovu imanju u Maloj Mlaki nisu pronašli!

Tako je ovih dana objavljeno da je Sanader u prosincu 2010., nekoliko dana prije bijega u Austriju, u Fiolićev dom u tajnosti odnio i dva kovčega s desetak ekskluzivnih Brioni odijela.

>>> Više čitajte u novom broju 24sataExpressa uz koji poklanjamo loptu za plažu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a