Obavijesti

News

Komentari 10

Jeste li ih vidjeli? Proteklog je tjedna nestalo pet maloljetnika

Jeste li ih vidjeli? Proteklog je tjedna nestalo pet maloljetnika
8

Policija je od prošlog tjedna pronašla 10 nestalih ljudi. Za njih šestero još se traga. Tijekom proteklog tjedna nestalo je osmero ljudi, od čega je petero maloljetnika

VIDEO

Od 16 nestalih osoba od prošlog tjedna, deset ih je pronađeno. Policija još uvijek traga za Josipom Birtićem, Sarom Macanić, Žarkom Popovićem, Karlom Sabljak, Kristinom Udurović i Predragom Živkovićem.

Moris Beganović (15) visok je 175 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči, okruglo lice i jače je tjelesne građe. Moris se u srijedu, 6. svibnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crvenu majicu, kratke hlače i tenisice.

Andrej Dević (16) je visok 175 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Andrej je u četvrtak, 7. svibnja, otišao s adrese u Rijeci, Cambiereva ulica, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu trenirku.

Enes Dorić (31) visok je 175 centimetra, ima kestenjastu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Enes se u utorak, 5. svibnja, udaljio s adrese u Raši, Most-Raša, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u sivu jaknu, bijelu majicu, traperice dok je na nogama nosio visoke crne tenisice.

Leonardo Džambo (15) je visok 175 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe. Leonardo je u ponedjeljak, 4. svibnja, otišao s adrese u Ivancu, Pahinsko, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Aleksandra Ignjac (14) visoka je 160 centimetra, ima crnu ravnu kosu, smeđe velike oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Aleksandra se u srijedu, 6. svibnja, udaljila s adrese Svetog Mateja u Zagrebu u nepoznato. U tom je trenutku bila odjevena u crnu jaknu, majicu kratkih rukava, tajice i tenisice.

Marija Mucak (18) je visoka 163 centimetara, ima ravnu smeđu kosu i velike smeđe oči. Ima okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Marija se u nedjelju, 3. svibnja, udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Ira Nuber (18) je visoka 170 centimetara, ima crnu gustu kosu, smeđe oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.  Ira se u nedjelju, 3. svibnja, udaljila s adrese u Osijeku, Vinkovačka, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Kristina Zrilić (16) je visoka 160 centimetara, ima ravnu crnu kosu, velike smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Kristina se u četvrtak, 7. svibnja, udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
'Imamo 76 ruku i bez zastupnika manjina': Tko je misteriozni žeton u slagalici nove Vlade?
DOGOVORILI SU VLADU?

'Imamo 76 ruku i bez zastupnika manjina': Tko je misteriozni žeton u slagalici nove Vlade?

Plus+ Domovinski pokret i HDZ s Vesnom Vučemilović imaju 75 ruku. Fali im jedna bez manjina. IZ DP-a tvrde da imaju i tu ruku