Obavijesti

News

Komentari 6

Jeste li ih vidjeli? U tjedan dana je nestalo šestero ljudi

Jeste li ih vidjeli? U tjedan dana  je nestalo šestero ljudi
3

Ako ste vidjeli neku od ovih nestalih osoba, policija moli da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192

VIDEO

U zadnjih tjedan dana od 12 nestalih ljudi pronađeno je njih šest. Policija još uvijek traga za Magdalenom Baučić, Bernardom Benkom, Juliom Betu Mvita, Mirnellom Kele Mazenga, Laetitiom Mumbala Mayunga i Vladom Stipićem. U zadnjih tjedan dana nestalo je još šest ljudi. 

Ivan Barbir (61) se u četvrtak, 10. srpnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Sveti Duh, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u sivu majicu dok je na glavi nosio crvenu kapu.

Vedrana Karavlah (17) visoka je 165 centimetara, ima plavu kosu, plave oči i srednje je tjelesne građe. Vedrana se u subotu, 5. srpnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Rudeška cesta, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Bruna Koprić (16) je visoka 165 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Bruna se u ponedjeljak, 7. srpnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Huberta Pettana, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u bijelu majicu, traperice i sive cipele.

Emanuel Rep (18) je visok 170 centimetara, ima kestenjastu kosu, zelene oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Emanuel se u ponedjeljak, 7. srpnja, udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska. 

Klein Petra Šorgić (17)  je visoka 170 centimetara, ima crnu kosu i srednje je tjelesne građe. Klein Petra se u utorak, 8. srpnja, udaljila s adrese u Splitu, Gundulićeva, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Ako ste vidjeli neku od ovih nestalih osoba, policija moli da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Pogledajte oluju koja ide prema Hrvatskoj: Podigli su žuti alarm
GRMLJAVINSKO NEVRIJEME

Pogledajte oluju koja ide prema Hrvatskoj: Podigli su žuti alarm

Žuti alarm označava potencijalno opasno vrijeme, a Državni hidrometeorološki zavod upalio ga je za nekoliko hrvatskih regija. Na stranici rain alarm vidi se kako oluja stiže sa zapada

Detalji tragedije u Rijeci: Dva muškarca se sukobila, umrli u bolnici. Jedan napadao susjede
UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE

Detalji tragedije u Rijeci: Dva muškarca se sukobila, umrli u bolnici. Jedan napadao susjede

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Hitna, koja je na mjesto događaja stigla nešto iza 6:30, dvojac je prevezla u bolnicu, ali nažalost, unatoč naporima liječnika, nije im bilo spasa
Jeziv zločin u Rijeci: Anđelko je izbo Damira (38). On je 2012. na sličan način ubio svog partnera
NA SMRT JE IZBO UBOJICU

Jeziv zločin u Rijeci: Anđelko je izbo Damira (38). On je 2012. na sličan način ubio svog partnera

Bio je sav krvav, krv je s njega kapala po podu. Rekao mi je: 'Vidi što mi je uradio, izbo me na spavanju, idi, pomozi mu'. Onda sam se nagnula prema vratima i vidjela Anđelka, također, oblivenog krvlju, govore susjedi