Anita je nestala na zagrebačkoj Savici, traže je 6 dana: 'Ne bi napustila svoju djecu nikada' | 24sata
Obavijesti

News

Anita je nestala na zagrebačkoj Savici, traže je 6 dana: 'Ne bi napustila svoju djecu nikada'

Anita je nestala na zagrebačkoj Savici, traže je 6 dana: 'Ne bi napustila svoju djecu nikada'

U trenutku nestanka na sebi je imala svjetlozelenu majicu kratkih rukava, sive uske tajice i bijele tenisice. Kuma Kristina moli sve koji nešto znaju da se jave policiji. Anitu kod kuće čeka njeno troje djece

VIDEO

U Zagrebu je 11. lipnja nestala Anita Jurić (36). Kako je navedeno na stranicama nestali.gov.hr, Anita se udaljila sa zagrebačke adrese u Ulici Vladimira Ruždjaka. U trenutku nestanka na sebi je imala svjetlozelenu majicu kratkih rukava, sive uske tajice i bijele tenisice.

- Kuma je nestala u utorak oko 18:45 sati. Iz auta na parkingu na Savici je ušla u kafić Galerija i tamo je pila kavu i kolu, oko tri sata je sjedila i pričala je na telefon s nekime u tom periodu. Nakon tri sata je žurnim korakom izašla iz kafića i više nije viđena. Jako je čudno da je negdje otišla bez svoje troje djece. Nikad ih ne bi napustila, oni su joj sve. Rijetko kad ih je ostavljala nekoj od nas prijateljica da ih pričuvamo, samo kad bi nešto morala obavljati. Molim da se javi policiji svatko tko ima neku informaciju, prošlo je već šest dana. Samo da znamo da je dobro, da se bar javi da je dobro, što god da je, riješit ćemo - govori emotivno njena kuma Kristina.

Anita je visoka 165 centimetara, ima smeđe oči, boja kose joj je kestenjasta. Na stranicama Nestali navedeno je i da je slabije tjelesne građe, da nosi broj tenisica 40, rođena je u Zagrebu te ima hrvatsko državljanstvo.

Nestanak se vodi u PU zagrebačkoj. U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO