Obavijesti

News

Komentari 47

Jezero otkrilo tajnu: Pronašli tijela nestalih prije 40 godina?

Jezero otkrilo tajnu: Pronašli tijela nestalih prije 40 godina?
6

Američki lokalni mediji napravili su vezu između pronađenog Camara i slučaja iz 1970. godine kada je troje tinejdžera netragom nestalo u istom modelu automobila

VIDEO

Policajci su u jednom jezeru u Oklahomi testirali nove sonarne uređaje. Pronašli su dva automobila, a u svakom od njih bila su tri kostura. Jedan od automobila je Camaro iz 1969. godine, a drugi je stariji Chevrolet. Policija je dosad identificirala samo jednu od žrtava, ali ne žele objaviti ime dok ne obavijesti rodbinu. 

Lokalni mediji povezali su Camaro i slučaj iz 1970. godine kada je troje tinejdžera netragom nestalo u istom modelu automobila, piše Daily Mail.

Nestali su nakon što su se otišli samo malo provozati. Još tri tijela su bila u Chevroletu, a lokalni mediji vjeruju da su to muškarac (69) i njegova dva prijatelja koji su nestali krajem 1950.-ih ili početkom 1960.-ih.

Svi su još uvijek na popisu nestalih

Jimmy Allen Williams (16), Thomas Michael Rios (18) i Leah Gail Johnson (18) nestali su kada su otišli na vožnju u Jimmyjevom plavom Camaru 20. studenog 1970. godine. Još uvijek su na popisu nestalih, a pretpostavlja se da su krenuli na nogometnu utakmicu u obližnji Elk City ili u lov na jezero Foss. 

Nadaju se da će obiteljima pružiti olakšanje

Nakon što su ronioci tijekom testiranja novih uređaja otkrili automobile, vratili su se na jezero izvući ih. Dok su izvlačili automobile u njima su otkrili kosti. Nakon toga vratili su se u vodu te pronašli i lubanje. 

Policajci su mislili da su pronašli samo ukradene automobile, međutim to nije bilo ono što se na kraju ispostavilo. Nadaju se da će otkriće pružiti barem malo olakšanja obiteljima koje su se možda desetljećima pitale gdje su njihovi voljeni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...