Obavijesti

News

Komentari 17

Jeziva ispovijest: 'Drago nam je da je naša majka ubila pedofila koji nas je svu trojicu silovao'

Jeziva ispovijest: 'Drago nam je da je naša majka ubila pedofila koji nas je svu trojicu silovao'

U jesen 2014., Sarah je izašla iz svog stana, i ponijela nož. Došla je do stana Michaela Pleadsteda i izbola ga osam puta...

VIDEO

Prije osam godina, Sarah Sands iz Engleske je izbola pedofila nasmrt. Sad su prvi put progovorila za javnost njena tri sina koje je taj pedofil seksualno zlostavljao, piše BBC.

U jesen 2014., Sarah je izašla iz svog stana, i ponijela nož. Došla je do stana Michaela Pleadsteda i izbola ga osam puta. Pleadsteda je imao 77 godina i bio je već osuđivani zlostavljač.

U to vrijeme je trajalo suđenje za više seksualnih napada na dječake u Silvertownu, gdje je živio. Kako se kasnije saznalo, Michael je zlostavljalo i sinove od Sarah.

Njen najstariji sin Bradley je imao 12 godina u to vrijeme, a bliznaci Alfie i Reece su imali 11.

Sada su odlučili progovoriti za medije. Kažu da je odrastanje bez majke, koja je završila u zatvoru, bilo teško, ali da im je drago da je pedofil mrtav.

- Osjećali smo se sigurnije kad smo znali da ga više nema. Ipak, noćne more nisu prestale. On je doslovno živio preko puta naše kuće. Godinama sam se bojao otvoriti prozor da ne vidim tu kuću. Budio sam se noćima i plakao za majkom - prisjeća se Reece, sada 19-godišnjak.

Sarah Sands se s obitelji preselila u dom u Silvertownu samo par mjeseci prije nego su se dogodila zlostavljanja i na kraju i ubojstvo.

- Kad smo se tek doselili mislila sam da je baš pristojan i dobar, ali usamljen, starac. Brinuli smo o njemu, kuhala sam mu, uvijek smo mu pravili društvo da ne bude usamljen - ispričala je Sarah.

Pedofil je jednog dana pozvao dečke da mu pomognu s poslovima po kući. Pomalo je gradio njihovo povjerenje. Silovao je blizance, a onda tjedan iza, i najstarijeg sina. Oni su sve priznali majci. Uhićen je. Dok je čekao suđenje, pustili su ga da uz određene zabrane izlaska iz kuće, može čekati suđenje.

Sarah se odmah sa sinovima preselila kod majke, da ne bi bili u blizini pedofila.

Jedne večeri je, kako kaže, popila bocu vina, uzela nož i odlučila uzeti 'pravdu u svoje ruke'. Dobila je sedam i pol godina zatvora.

Dok je služila zatvorsku kaznu, njena djeca, ova trojica sinova i još dva mlađa, su živjeli s bakom.

- Bila sam ljuta. Naravno da mi je žao što sam prekinula jedan život - ispričala je Sarah na sudu. Iz zatvora je izašla 2018. Njeni sinovi tvrde da su otad ponovno uspostavili dobar odnos, premda im je razdoblje bez majke bilo iznimno teško.

- Važno je da žrtve progovore. Bit će jako teško, ali s vremenom bude bolje. Uvijek ih prozovite i prijavite sve policiji - savjetuje Bradley.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag