Obavijesti

News

Komentari 17

Još uvijek nema krivca za smrt malene Mihaele Žmuk

Još uvijek nema krivca za smrt  malene Mihaele Žmuk
5

Ne mogu podići kaznenu prijavu jer ne znaju tko je postavio gol niti čije je zemljište. Na Mihaelu je pao gol težak 100 kilograma. Umrla je u bolnici...

VIDEO

Nitko nam još nije javio kako napreduje istraga niti ima li kakvih novosti. Mislili smo podići privatnu tužbu, ali ne možemo ništa prije nego što policija dovrši svoje. Još nisu otkrili ni čije je zemljište niti tko je postavio golove, kaže Josip Žmuk, otac preminule Mihaele Žmuk (11). Kći mu je umrla 23. lipnja nakon što se tjedan dana borila za život u zagrebačkoj bolnici Merkur. Na Mihaelu je pao gol težak 100 kilograma u Lužanu Biškupečkom pokraj Varaždina. Gol je stajao na igralištu i nije bio pričvršćen. Policija je nekoliko dana poslije Državnom odvjetništvu u Varaždinu poslala posebno izvješće u kojem su opisali događaj. Do danas Državno odvjetništvo nije podnijelo kaznenu prijavu. Neslužbeno doznajemo da je nemaju protiv koga podići jer ne znaju tko je postavio sporni gol na livadu. Međutim, ističu kako će to učiniti čim saznaju tko je postavio gol.  Mihaelin otac objašnjava kako mu je teško misliti na kćerinu smrt, a istodobno ne može prestati misliti o kobnom danu.
- Nisam imao snage otići na to igralište od tragedije. Općina je platila kćerin sprovod, no nitko nije govorio o odšteti - kaže Josip.
Načelnik općine Gornji Kneginec, gdje spada Lužan Biskupečki, nije bio dostupan za komentar.



Jedanaestogodišnja Mihaela Žmuk tjedan dana se borila za život, ali je umrla 23. lipnja. Liječnici su joj presadili jetra jer su njena prasnula uslijed jakog udarca gola. Presudilo je to što je Mihaela čak tri dana bila bez njih. U njenu se tijelu nakupilo previše otrova i Mihaela se od toga nije uspjela oporaviti. Jetra, koja su u zadnji čas stigla od donora (38) iz Njemačke, ipak nisu mogla pročistiti njezino tijelo od otrova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu