Obavijesti

News

Komentari 59

Razmijenio sam s Kosor SMS poruke, danas se nećemo naći

Razmijenio sam s Kosor SMS poruke, danas se nećemo naći
1

Iz Ministarstva kažu da je Čobanković morao biti na drugom mjestu te da nije imao vremena za sajam poljoprivrede. Predsjednik kaže da je to ministrova osobna stvar

VIDEO

Još nismo dogovorili sastanak, ali premijerka i ja kontaktirali smo i uskoro ćemo se sastati, ali to sigurno neće biti danas, odgovorio je na novinarski upit o sastanku s premijerkom Jadrankom Kosor predsjednik Ivo Josipović na otvaranju 19. međunarodnog bjelovarskog sajma u Gudovcu pokraj Bjelovara. Predsjednik je dodao i kako je s premijerkom razmijenio nekoliko SMS poruka te da ju je pozvao da se danas sastanu, ali da ona nije mogla zbog obaveza.

Na otvorenju najvećeg poljoprivrednog sajma u ovom dijelu Europe primjetan je bio izostanak HDZ-ovih čelnika, uključujući i dožupana i dogradonačelnika Bjelovara, a na pitanje nije li čudno da se na otvaranju ovako velikog sajma nije pojavio resorni ministar Josipović je kratko komentirao da je to ministrova osobna stvar.

Ministar je morao biti na drugom mjestu

U Ministarstvu poljoprivrede za 24sata su rekli kako nema nikakvih političkih igara i izbjegavanja, već da je ministar Petar Čobanković morao biti na drugom mjestu, što nije mogao izbjeći.

- Zna se već dugo da predsjednik otvara sajam u Gudovcu, kao i da smo mi pokrovitelji. Ministra u Gudovcu mijenja državni tajnik Stjepan Mikolčić, a tamo je još i Josip Kraljičković. Eto, u zamjenu za jednog, poslali smo dvojicu - kažu u Ministarstvu.

'Mogućnosti EU članstva obilježit će razvoj poljoprivrede'

- Impresioniran sam veličinom ovog prostora, brojem izlagača i ambiciji koja je ovdje pokazana jer upravo ambicija da se učini nešto više i nešto bolje u ovo vrijeme treba nam možda više nego bilo kad prije - kazao je predsjednik Josipović otvarajući sajam.

Čestitajući organizatorima konstatirao je da je poljoprivreda strateška grana te u tom kontekstu kazao kako će mogućnosti koje pruža članstvo u EU obilježiti razvoj hrvatske poljoprivrede.

- Mi smo danas u jednom ključnom trenutku povijesnog, političkog i gospodarskog razvoja i zato, ako ne iskoristimo mogućnosti koje nam se nude, imat ćemo velikih problema - zaključio je Josipović te dodao kako u tom kontekstu vidi i ovaj sajam i zato čestita svima koji su na njemu radili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci
NOVI USPJEH HRVATSKIH LIJEČNIKA

Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci

Pacijentica je preživjela već puno operacija i rekla da više nikad u životu ne želi otići ni na jednu. Bila je presretna što sad nije morala - otkrila nam je dr. Bolanča Čulo