Obavijesti

News

Komentari 0

Josipović otkrio za Express: Milanović u paktu s Glavašem

Josipović otkrio za Express: Milanović u paktu s Glavašem
2

U ekskluzivom intervjuu za Express bivši predsjednik Ivo Josipović tvrdi kako su članovi SDP-a lažni socijaldemokrati, koji žmire na pojavu crnih odora u Osijeku

VIDEO

Ivo Josipović nije pretjerano štedio SDP i njegova lidera Zorana Milanovića. U intervjuu za tjednik Express, koji je od petka na kioscima, Josipović je rekao svoj stav o najvećoj zagonetki pred izbornog razdoblja - čudnovatoj šutnji SDP-ovaca o Glavaševoj crnoj gardi, koju SDP tretira kao neke osječke mažoretkinje.

Govoreći o dva reklamna trash videospota koja su izazvala lavinu kritika i ne manju količinu podsmijeha, Ivo Josipović je izrazio sumnju da su napadi na spotove bili ne samo naručeni nego i plaćeni.

- Mogu reći da se ne sjećam da je ijedan predizborni spot imao takav uspjeh - rekao je bivši šef države Josipović.

U dva i po dana vidjelo ga je na raznim platformama više od 700.000 ljudi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Njime smo definitivno probili određenu medijsku blokadu. Bilo je kritika i parodija, ali i pohvala. Ali negativnih je komentara bilo 300-400, mnogo manje od lajkova, zanemarivo u odnosu prema broju ljudi koji su vidjeli spot. Naravno, konkurencija je te kritike razglasila, pa i platila izradu karikatura i parodija. Kad kliknete na profil kritičara, vidite da su uglavnom članovi ili simpatizeri jedne stranke, one koja glumi socijaldemokraciju i paralelno dogovara koaliciju s Glavašem - kaže bivši predsjednik

Josipović je prema kritikama na svoj račun vrlo ironičan.

- Hvala im, uložili su i truda i novca u našu kampanju. Da nije njih, za ovakav publicitet, bez obzira na sjajan spot, trebao bi nam novac o kojem možemo samo sanjati- tvrdi.

Na pitanje Expressovih novinara, što bi učinio ako bi baš on bio vlasnik onog presudnog mandata koji omogućuje vladu Tomislavu Karamarku ili Zoranu Milanoviću, Josipović je ovako odgovorio:

- Nezamisliva je koalicija s HDZ-om. A bih li digao ruku za vladu navodne ljevice, ovisilo bi o tome hoće li promijeniti politiku, okrenuti se reformama i napretku. 

Zanimljivo, sada, kada je iz izjava Milanovića, Grbina i još nekih potpuno jasno kako se dogovara koalicija s Glavaševim HDSSB-om, oni šute. Josipović prema anketama nema sjajne izglede za ulazak u Sabor, ali vjeruje da će uspjeti.

>>> Novi broj Expressa na kioscima

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.