Obavijesti

News

Komentari 29

Josipović: Premijer odlučuje, podržimo nove ljude u Vladi

Josipović: Premijer odlučuje, podržimo nove ljude u Vladi
1

Pred samim ulazom u HNK Ivana pl. Zajca predsjednika Josipovića je dočekao riječki pokret otpora "Riječani protiv korupcije", čiji su mu članovi poklonili majicu

VIDEO

Predsjednik Ivo Josipović u srijedu je u društvu riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela stigao na svečanu sjednicu Grada Rijeke kasneći deset minuta. Dočekali su ih župan Zlatko Komadina i mons. Ivan Devčić. Pred kazalištem Ivana pl. Zajca obratio se novinarima osvrćući se na promjene u Vladi.

- Promjene u Vladi stvar su premijera. Došlo je do promjena u dva resora koja su u problemima i koje bih ja pokušao najbazičnije svesti na činjenicu ili disproporciju naših očekivanja i objektivnih potreba resora. Očekuje se bolji standard, socijalna pravednost i svima dostupne usluge. S druge strane vidimo da novca nema i problemi su veliki. Mogu zahvaliti dosadašnjim ministrima, a novima poželjeti uspjeh - rekao je Josipović. 

Na pitanje nije li neobično da je premijer mijenjao ministre koje je do jučer hvalio, predsjednik nije htio previše komentirati. 

- Premijer je taj koji ocjenjuje s kojim ljudima može raditi dalje. Sve dobro što su dosad radili hvala im, sad su novi ljudi, podržimo ih - poručio je. 

Pred samim ulazom predsjednika je dočekao riječki pokret otpora "Riječani protiv korupcije", čiji su mu članovi poklonili majicu i požalili kako ih zaštitari ne puštaju u kazalište unatoč činjenici da imaju ulaznice. 

U sklopu sjednice podijeljene su nagrade od kojih je ona za životno djelo pripala Maksu Peču. Dobiveni novac pobjednik je rekao predati Domu za napuštenu djecu i stradalima u nedavno poplavljenim područjima Slavonije. Goste su zabavljali Damir Kedžo, Putokazi, rock bend Školjka te baletni ansambl HNK Ivana pl. Zajca. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature