Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
13 komentara

Juncker se usred govora javio ženi na mobitel: 'Morao sam...'

Pretpostavlja se da Juncker nije naučio "stišati zvono" na mobitelu pa je dvaput zavukao ruku u džep kako bi to učinio. No kad je telefon zazvonio i treći put, prekinuo je govor, ispričao se prisutnima i javio supruzi

13 komentara

Predsjednik Europske komisije Jean Claude Juncker prije nekoliko dana opet je bio u središtu pozornosti europske javnosti kad se usred govora na summitu EU-a i Arapske lige u Egiptu javio supruzi na mobitel. 

Izazvao je smijeh prisutnih pošto je pojasnio da je riječ o pozivu "uobičajenog osumnjičenog", odnosno, kako je pojasnio "njegove supruge". 

Eastern Partnership Summit MALO JE TETURAO Juncker opet imao problema s 'išijasom': Posrtao, ljubio, grlio

Pretpostavlja se da Juncker nije naučio "stišati zvono" na mobitelu pa je dvaput zavukao ruku u džep kako bi to učinio. 

No kad je telefon zazvonio i treći put, prekinuo je govor o mirovnom procesu i trgovini na Bliskom istoku, ispričao se prisutnima i javio supruzi, prenio je Daily Mail.

VIDEO Juncker bacao papire na pod, gladio ženu po kosi, mahao...

"Bio je to uobičajeni osumnjičeni - moja supruga. Morao sam prekinuti ja jer ona ne bi", kazao je Juncker, izazvavši smijeh prisutnih.

Potom je mirno nastavio s govorom.

Čelnici zemalja EU-a i Arapske lige na summitu u Šarm el-Šeiku su se dogovorili da će pojačati suradnju u borbi protiv terorizma te da će se boriti protiv ilegalne migracije.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message