Obavijesti

News

Komentari 135

Jurio je s dvoje djece u autu, sudario se, ostavio ih i otrčao

Jurio je s dvoje djece u autu, sudario se, ostavio ih i otrčao
5

Čuo sam škripu guma, udarac i izletio na prozor. Ugledao sam policiju i svoj auto ispod svog balkona, još pod dojmom ispričao nam je vlasnik Toyote Auris

VIDEO

Upravo se njegova Toyota prva našla na putu nasilnika koji je, prema pričama svjedoka, u ponedjeljak oko 21 sat u crnom BMW-u bježao policajcima Ljubijskom ulicom u zagrebačkoj Dubravi. Sve je započelo u obližnjoj Zdenačkoj ulici gdje je policija, prema neslužbenim informacijama, imala intervenciju zbog obiteljskog nasilja.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

Video Vijesti 01:24

Muškarac s područja Dubrave policajcima je bježao vozeći dvoje maloljetne djece u automobilu, dječaka i djevojčicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Velikom brzinom pokušao je skrenuti udesno u Novačku, no izgubio je kontrolu i kod kućnog broja 62 zabio se u četiri vozila.

Najlošije je prošla Toyota našeg sugovornika, koju je udarac doslovno katapultirao s parkirališta u zgradu. Nasreću, u to vrijeme u blizini nije bilo prolaznika pa nitko nije stradao, no na vozilima je nastala veća materijalna šteta.

- Na mjesto događaja odmah su došle dvije policijske patrole i kombi interventne policije. Vozač je istrčao iz razbijenog BMW-a, ostavio šokiranu djecu, zaključao auto kako policajci ne bi mogli ući i pobjegao. Nismo mogli vjerovati. Dječak je vrištao iz svega glasa, bio je potpuno izbezumljen. Susjedi su ga uzeli u ruke da ga smire dok nije došla Hitna pomoć. Oni su preuzeli djecu i preventivno ih odvezli u bolnicu - rekao je šokirani vlasnik Toyote.

Nije nam znao reći koliku je štetu pretrpio, tek je rekao da je njegov auto star svega dvije godine. BMW se od Toyote odbio na Škodu, potom u Fiat, a Fiat u Mazdu. I susjedova Mazda CX-5 stara je tek dvije godine, no pretrpjela je najmanju štetu.

- Djeca nisu bila ozlijeđena, djevojčica je imala malo natučenu ruku. BMW je nakon očevida odvezla šlep služba - rekao je vlasnik tužno promatrajući svoju razbijenu Toyotu na vozilu šlep službe.

Što se tiče odbjeglog vozača, on je nastavio pješice bježati policiji.

- Preskakao je krovove i uspio im umaći. Koliko znam, do jutra ga nisu uhvatili - rekla nam je čitateljica, koja je snimila policiju u akciji.

Crni BMW koji je sumnjivac vozio novijeg je godišta i vrijedi 30-ak tisuća eura. Iz zagrebačke policije nisu željeli iznositi nikakve detalje o događaju, tek su potvrdili da su u večernjim satima imali intervenciju u zagrebačkoj Dubravi. Kriminalističko istraživanje kojim trebaju utvrditi sve okolnosti još je u tijeku, a nisu željeli otkriti ni jesu li tijekom dana uhitili bjegunca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 135
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag