Obavijesti

News

Komentari 0

Riješi kviz u Coolu i saznaj kakav je tvoj idealan tip dečka!

Riješi kviz u Coolu i saznaj kakav je tvoj idealan tip dečka!
1

U novom broju Coola pripremili smo za tebe super kviz u kojem ćeš saznati kakav dečko je najbolji za tebe: sportaš, glumac ili rock zvijezda Riješi kviz i saznaj!

Ispuni odgovore na nekoliko pitanja i otkrij kakav je tvoj idealan dečko. Saznaj s kakvim dečkom bi se najbolje slagala, što ti je najbitnije u vezi i što očekuješ od svog idealnog dečka. 

Pred vratima su vrući ljetni dani, kupanje, odmor i nezaboravni provodi. Znamo kako stresno zna biti pripremanje za ljetne avanture pa je i Cool odlučio pripomoći da ljeto bude doista ludo i nezaboravno. Pripremili smo "Pripreme za nezaboravno ljeto u 15 točaka" gdje ćeš moći provjeriti na što sve moraš računati i imati spremno prije nego otpočnu najluđi ljetni provodi. Od organizacije, planiranja dana, ljetnih tarifa za mobitel, biranja društva, špijuniranja zgodnih komada pa do trikova kojima ćeš izgledati zanosno tijekom ljeta...

Ovo ljeto će također biti i u znaku One Directiona. Prava histerija je zavladala kad su dečki objavili datum izlaska spektakularnog filma o najpopularnijem boy bendu današnjice. Već za dva mjeseca će i hrvatski fanovi moći uživati u nikad viđenim snimkama 1D-a, a film "This is us" bit će u kinima prikazivan u 3D tehnici. Hrvatski Directioneri će tako doći na svoje i u novom broju Coola, u kojem smo pripremili veliku priču o planetarnoj slavi 1D-a, te njihovim počecima, djetinjstvu, najranijim glazbenim nastupima i vrtoglavom uspjehu do svjetskog vrha. 

"Biebermania" ponovo donosi sve najnovije vijesti, tračeve i priče o mega zvijezdi Justinu Bieberu. Saznaj je li Justin definitivno prekinuo s Selenom Gomez i da li se viđa s Miley Cyrus, zašto The Wanted bend zove Biebera i što mu nude, te kakvi su najnoviji Bieberovi glazbeni planovi.

I za kraj smo ostavili super vijest. Povećali smo broj postera i odsad ćeš ih u Coolu imati čak devet! Od One Directiona, Justina Beibera, Big Time Rusha, Demi Lovato do Little Mixa i mnogih drugih.

Novi broj Coola potraži od četvrtka, 20.lipnja na kisocima za samo 5 kuna, uz koji te čekaju i besplatne novine 24sata. Požuri jer su količine ograničene!

Sudjeluj, komentiraj i reci što misliš o svemu tome na www.facebook.com/magazin.cool

Budi cool, čitaj Cool!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
Stjepan (26) otišao na trening pa  misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'
JESTE LI GA VIDJELI?

Stjepan (26) otišao na trening pa misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. Visoke je oko 185 centimetara i sportske je građe