Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
113 komentara

'Poslat ćemo mu inspekciju, a ugovor mu istječe 30. travnja'

Navode kako je HZZO dva puta obavio kontrolu u Jusupovoj ordinaciji. Nakon prve kontrole, u studenom 2018. godine, utvrdili su nepravilnosti. Doktoru su naredili da ih ispravi

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
113 komentara

Slučaj dr. Gorana Jusupa iz Obrovca i njegove navodne medicinske sestre već danima šokira hrvatsku javnost. Jusup i Veronika podigli su puno prašine u Obrovcu nakon što su ljudi vidjeli najavu emisije 'Provjereno' u kojoj doktor Jusup vrijeđa i psuje, a njegova medicinska sestra kaže kako ne zna koju je školu završila. HZZO je u međuvremenu dr. Jusupu otkazao ugovor jer ga je napustilo oko 900 pacijenata, ali on to - ne priznaje!

Oko cijelog slučaja i danas su se oglasili iz Ministarstva zdravstva. Kažu kako su o svemu obavijestili HZZO, a budući da je izdavanje, kao i oduzimanje dozvole za rad u nadležnosti Hrvatske liječničke komore, o istom je Ministarstvo zdravstva izvijestilo i navedenu komoru.

BIVŠA PARTNERICA DR. JUSUPA 'Bili smo u vezi, a kad sam ga ostavila, prijetio mi je smrću'

Navode kako je HZZO dva puta obavio kontrolu u Jusupovoj ordinaciji. Nakon prve kontrole, u studenom 2018. godine, utvrdili su nepravilnosti. Doktoru su naredili da ih ispravi, ali u ponovljenoj kontroli, u siječnju 2019. godine, HZZO je zaključio kako to nije učinio te je pokrenuo postupak za raskid ugovora.

DR. SKANDAL IZ OBROVCA Ispovijest pacijenta: 'Baki nije dao protuotrov, ubrzo je umrla'

Odlučili su da će dan raskida biti 30. travnja 2019. godine. 

- Ministarstvo zdravstva će dodatno uputiti i zdravstvenu inspekciju s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog slučaja.  Po prikupljanju svih podataka i utvrđenom stanju, Ministarstvo će poduzeti mjere iz svoje nadležnosti, navode u priopćenju

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message