Obavijesti

News

Komentari 61

'Kad moj Vjeko stavi hrvatski dres naši dečki uvijek pobjede!'

'Kad moj Vjeko stavi hrvatski dres naši dečki uvijek pobjede!'
4

NE GRIJEŠE: Gibon Kent i koka Hrvatica do sad su svaki put pogodili da će Hrvatska pobijediti, a isto su prognozirali i u utakmici s Danskom. Tu je i papiga Vjeko koji strastveno navija za naše

VIDEO

Prvi put smo mu obukli dres tijekom Europskog rukometnog prvenstva u Poljskoj. Deklasirali smo domaćine i osvojili broncu. Onda smo mu dres obukli neki dan protiv Argentine i pobijedili smo, kaže vlasnik papige, Ivan Simonić iz Daruvara.

- Vjerujemo da će naši nogometaši daleko dogurati na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Prvo jer igraju dobro, a drugi razlog je taj što moja papiga Vjeko, kad navuče kockasti dres, onda naši pobjeđuju - priča Ivan.

Mala australska papiga stara je šest godina i strastveni je navijač Hrvatske još od Europskog rukometnog prvenstva u Poljskoj 2016. godine. Tada mu je, priča Ivan, njegova majka Jadranka navukla mali dres, a hrvatski rukometaši su tad razmontirali domaćina i tako izbacili Francuze te na kraju i osvojili brončanu medalju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mama se sjetila i navukla mu dres kad su naši nogometaši igrali protiv Argentine. Opet smo slavili i to uvjerljivo - kaže Ivan te dodaje kako će Vjeko i tijekom utakmice s Danskom obavezno morati nositi svoj mali hrvatski dres, a onda i u svakoj idućoj utakmici naših.

‘Svađa’ se s komentatorom

Vjeko je, priča Ivan, izuzetno pametna ptica i odazove se na njegov poziv ili poziv njegove majke, a zna i prevariti svoje vlasnike.

- Savršeno oponaša zvono telefona. Tu je toliko uvjerljiv da nas često zna prevariti pa se često krenemo javiti na telefon - kaže Ivan, ali dodaje da je Vjeko ‘najluđi’ kad krene utakmica. Onda moraju pojačati televizor.

- Vjeko slobodno leti po dnevnom boravku jer je uzbuđen. Toliko se uzbudi i pokušava nadjačati komentatora pa je kod nas paklena atmosfera - dodaje Ivan. Iako je Vjeko među najvatrenijim navijačima, sigurno nije ‘najpernatiji’. To bi bila dugoselska koka Hrvatica. Koka je postala popularna nakon što je točno prognozirala da će Hrvatska pobijediti Island. Koka je prišla nacrtanom nogometnom igralištu i odabrala kukuruz s hrvatske zastave. Ovaj put koka je također prognozirala ogled Hrvatske i Danske.

Odabrat će nas i u finalu

- Odabrala je kukuruz s hrvatske strane i ovaj put - priča nam vlasnica kokice Ariella Melić. Koka je, baš poput Vjeke, obučena u hrvatski dres i strastvena je navijačica.

- Kokica je dosad točno prognozirala jer zna tko će pobijediti i za koga mi navijamo. Nadam se da će tako i u idućim utakmicama uvijek odabirati Hrvatsku i da ćemo igrati u finalu - kaže Ariella koja je za kokicu namijenila i posebna jaja s hrvatskom šahovnicom.

Baš kao kokica Hrvatica, i gibon Kent iz zagrebačkog ZOO-a je prognozirao da će Hrvatska pobijediti Dansku. Kent je dosad točno prognozirao sve utakmice.

Uvijek je odabirao kutiju s hrvatskom zastavom, i protiv Nigerije, i Argentine, i Islanda. U prognozi mu pomaže i njegova ženka Kulička koja je također odabrala Hrvatsku.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag