News

Komentari 0

Kakva tuga na trajektu Lastovo: U nedjelju poginuo član posade, a sada ih je napustio i kapetan

Kakva tuga na trajektu Lastovo: U nedjelju poginuo član posade, a sada ih je napustio i kapetan

Kapetan broda Josip Radić iznenada je priminuo u 51. godini života, a u nedjelju je tragično poginuo mladi član posade Milan Vidović (33). Kolege su se oprostile od njih na Facebooku dirljivom porukom

Nakon što je u nedjelju tragično poginuo član posade trajekta Lastovo, iznenada je u 51. godini života preminuo i kapetan istog broda Josip Radić.  Od njega su se oprostili kolege i prijatelji na Facebooku.

– Teški su se trenuci nadvili nad našim Carem. Jučer smo izgubili još jednog člana posade. U 51. godini života, iznenada nas je napustio kapetan broda Josip Radić. Teško je riječima opisati kako se osjećamo svi mi kojima je Josip bio prijatelj. Dragi naš Josipe, počivaj u miru i laka ti bila hrvatska gruda. Obitelji i rodbini ovim putem izražavamo iskreno saučešće. Posljednji ispraćaj našeg Josipa će biti sutra, 18. prosinca u Dvornicama u 15.00 sati. Pozivamo sve koji žele nazočiti da se pridržavaju naputaka vezanih uz trenutnu epidemiološku situaciju – poručili su na stranici M/t Lastovo.

Kako doznajemo, kapetan Radić preminuo je od posljedica srčanog udara, a unatoč naporima liječnika, nažalost nije uspio pobijediti u borbi za život.

Podsjetimo, u noći na nedjelju poginuo je i član posade broda Lastovo nedaleko Trogira.

Nesretni Milan Vidović (33) izgubio je kontrolu nad automobilom u oštrom lijevom zavoju u uvali Bataluša. Automobil je nakon brežuljka zapeo i o jednu česminu, potom u škrape te u plićak. 

U Facebook grupi 'M/t Lastovo' objavili su da je stradali bio njihov član posade. 

- Na žalost, u prometnoj nesreći u Poljicima između Trogira i Marine, smrtno je stradao član posade našeg Lastova, Milan Vidović - objavili su.

 

Najčitaniji članci