News

Komentari 18

Kalinić izvukao ženu iz auta koji se dimio: Bila je u šoku, pitala me: Otkud si, Kaliniću, došao tu

Kalinić izvukao ženu iz auta koji se dimio: Bila je u šoku, pitala me: Otkud si, Kaliniću, došao tu

Bila je u Mercedesu s krapinskim registarskim oznakama. Sve je dobro završilo, samo što smo svi smrdjeli kao tovari nakon toga, rekao je Kalinić

Vozio sam prema gradu te sam vidio da se dimi iz automobila blizu mojeg. Parkirao sam na nogostup i istrčao ka autu. Unutra je sjedila žena u panici. Bila je u šoku. Sa mnom su bila i dva muškarca. Izvukli smo je, ugasili automobil koji je prestao dimiti čim su motor i akumulator prestali raditi.

Ispričao nam je to Pavle Kalinić, bivši zagrebački pročelnik za hitne intervencije, koji se zatekao danas oko 11 sati u ulici Ribnjak kad se iz Mercedesa kojim je upravljala vozačica počelo dimiti. 

- Kad sam stigao do auta, šokirana žena me pitala: 'Otkud ti, Kaliniću, ovdje'. Na svu sreću, uz pomoć dvojice sugrađana smo izgurali auto sa strane jer je bio na tramvajskoj pruzi. Imala je Mercedes i krapinske registarske oznake. Sve je dobro završilo, samo što smo svi smrdjeli kao tovari nakon toga - rekao je Kalinić.  

Prije dvije godine, na blagdan Svetog Stjepana, naime, Kalinić je iz plamena izvukao je svog susjeda Ivana Miloložu te njegovu suprugu. S plinskom maskom na licu ušao je u kuću i izvukao susjede dok je njegov sin kuću iz dvorišta gasio crijevom za vodu.

 

Najčitaniji članci