Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Kamion je prošao kroz ogradu na A3, mogli smo svi poginuti'

Na autocesti A3 između Lužana i Slavonskog Broda u ponedjeljak poslijepodne kamion je probio središnju ogradu koja dijeli četiri trake. Policija nam je rekla kako nitko nije ozlijeđen

Foto: čitatelj 24sata
25 komentara

Prolazio sam autocestom i vidio kamion kako je sletio s ceste. Probio je onu središnju ogradu koja dijeli četiri trake i završio na livadi u suprotnoj strani. Stvarno sam se šokirao jer da sam prošao nekoliko trenutaka prije, pokupio bi i mene.

Ispričao nam je dramatične detalje čitatelj koji je snimio video u ponedjeljak na autocesti A3 kod Slavonskog Broda. 

POGLEDAJTE VIDEO 

HAK je objavio da je prometna nesreća bila između čvorova Lužani i Slavonski Brod zapad u smjeru Lipovca. Policija je zatvorila jedan trak dok su izvlačili kamion s livade pa je promet tom dionicom bio otežan. 

- Sva sreća pa nitko nije naišao u trenutku kad je kamion probio ogradu. Pa takav udarac nitko ne bi preživio. Kamion je imao strane tablice, tko zna koliko dugo je vozač bio za volanom. Nije bio ugodan prizor, koliko god si oprezan vozač nikada ne možeš znati što se može dogoditi u sljedećoj sekundi - dodao je čitatelj. 

Foto: čitatelj 24sata

Policija: Nije bilo ozlijeđenih

Policija nam je potvrdila da je kamion probio središnju ogradu na autocesti A3 kod Broda i da nije bilo ozlijeđenih, već da je nastala samo materijalna šteta.

Foto: čitatelj 24sata

 

 

Možda vas zanima i ovo:
Message