Obavijesti

News

Komentari 130

'Kampanju pretvaraju u cirkus, plan im je niknuo u 24 sata'

'Kampanju pretvaraju u cirkus, plan im je niknuo u 24 sata'
6

Na predstavljanju izbornog programa u Solinu šef HDZ-a optužio je Milanovića i njegovu Vladu za rast broja nezaposlenih, odlazak mladih iz Hrvatske i pad BDP-a

VIDEO

Domoljubna koalicija predvođena Tomislavom Karamarkom u ponedjeljak popodne je predstavila predizborni program svojim solinskim sljedbenicima. Ustaljenom retorikom Karamarko je prozvao Vladu za socijalnu neosjetljivost, srozavanje standarda građana, nezaposlenost, enormna zaduživanja te što nije povukla novac iz EU fondova. Optužio je SDP da kampanju pretvara u cirkus.

- Premijer na odlasku je već tjednima u panici, jer zna da će izgubiti. Žalosno ih je gledati kako na sve načine pokušavaju kupiti glasače - kazao je Karamarko. Nabrojao je više od pet točaka plana 21 i sve ih nazvao lažnim. Zapitao se Karamarko tko može glasati za političara koji je Domovinski rat nazvao građanskim, a Hrvatsku slučajnom državom. Prepuna dvorana skandirala mu je i pljeskala, usljed čega su pod tri strastvena HDZ-ovca pukle stolice.

- Pucaju stolci, a mi znamo kome će puknuti 8. studenog - snašao se Karamarko i izazvao još jači aplauz. 

- Pokušavaju galamom zamagliti svoj narod, usput na sve načine kupiti glasove. Velika je to manipulacija kao što je bio i plan 21. Sad imamo priliku vidjeti da imaju novi plan koji je niknuo u 24 sata. Ja bi ga nazvao 21+ jer će i dalje nastaviti obmanjivati javnost - rekao je Karamarko kojeg smetaju ruganja Kukuriku koalicije s njihovim izbornim programom u kojeg su uložili dvije godine dok su oni svoj, kazao je Karamarko, radili tri dana i predstavili tri tjedna prije izbora. Iznio je procjene demografa kako će nas do 2050. godine biti 700 tisuća manje, a on želi da nas tada bude 5 milijuna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Imaju za razne agencije, udruge i tko zna što, a za djecu nemaju. Mi ćemo imati i to već iduće godine. Mi osjećamo bol i radost našeg naroda, a oni to ne znaju i ne mogu. Naša pobjeda omogućit će im da na miru razmisle o svojim grijesima, a možda se i pokaju - zaključio je Karamarko govor u Solinu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.