Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
54 komentara

Kanibal (33) iz BiH ubio majku pa danima jeo dijelove tijela

Dežurni tužitelj u Unsko-sanskoj županiji naložio je psihijatrijsko vještačenje 33-godišnjaka i naložio druge mjere kako bi se rasvijetlili detalji ovog nezabilježenog okrutnog ubojstva i kanibalizma

54 komentara

Kao prizori iz horor filma za policijske istražitelje iz BiH bilo je otkopavanje na više lokacija dijelova raskomadanog tijela 60-godišnje Nasihe Velić iz mjesta Baštra kod Bosanske Krupe čije je ubojstvo priznao njezin sin Sabahudin, a još jeziviji bili su detalji koje su objavili mediji u BiH da se radi o kanibalu koji je jeo tijelo vlastite majke

Monstruozno ubistvo u zaseoku Velići

Monstruozno ubistvo u zaseoku Velići, između Bosanske Krupe i Bužima

Posted by Bosanska Krupa on Saturday, 15 September 2018

Kako je u nedjelju objavio sarajevski Dnevni Avaz, 33-godišnji Velić se odvezao s vozilom u Sarajevo gdje je prijavio da je sjekirom ubio svoju 60-godišnju majku Nasihu. Policija ga je uhitila s velikim oprezom, a nakon što su ga dovezli u policijsku postaju on je, po pisanju Avaza, "potpuno hladno kazao da je majku zaklao i da je prepolovio njezino tijelo".

Po navodima neimenovanog policijskog izvora, 33-godišnjak je potanko opisivao detalje zločina koji ih je vrlo potresao. Na zaprepaštenje policijskih isljednika rekao je da je desetak dana sjekao i jeo dijelove tijela žene. Ostatak njezina tijela je, po osobnim tvrdnjama, raspačao, zatim zapalio i zakopao na različitim lokacijama u okolici oko kuće.

Zločin otkriven nakon što se ubica prijavio policiji

Posted by Dnevni avaz on Sunday, 16 September 2018

Kada su ga policijski istražitelji pitali zašto je to učinio odgovorio je da je bio pod utjecajem crne magije te da su mu nepoznata bića naložila da to učini.

Nakon iskaza policija je Sabahudina Velića iz Sarajeva odvezla natrag do kuće gdje isprva nije mogao otkriti na kojim je lokacijama zakopao tijelo nesretne žene.

Nekoliko bagera prekopavalo je okolinu kuće i širi lokalitet nakon čega su pronađeni dijelovi tijela 60-godišnjakinje.
Dežurni tužitelj u Unsko-sanskoj županiji naložio je psihijatrijsko vještačenje 33-godišnjaka i naložio druge mjere kako bi se rasvijetlili detalji ovog nezabilježenog okrutnog ubojstva i kanibalizma.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message