Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kaos u Rijeci: Kamionom ušao u krivi smjer na kružnom toku

Mali kružni tok se ubrzo potpuno zablokirao, a stvorile su se kolone na prilaznim cestama. Krkljanac je trajao desetak minuta i riješio se bez dolaska policije

Čitatelj 24sata
Foto: Čitatelj 24sata
34 komentara

Na kružnom toku, u petak oko 14 sati, kod riječkog trgovačkog centra Tower, kamion je ušao u krivi smjer. Vozio je iz smjera Tower centra i tu se umjesto u desno uputio u lijevo i tu se zaglavio s drugim kamionom koji je vozio u ispravnom smjeru.

- Trenutak nepažnje i stvorila se neviđena gužva, čudi me jer je kamion riječkih tablica, pa pretpostavljam da je vozač domaći - ispričao nam je Domagoj Ružić, čitatelj. Mali kružni tok se ubrzo potpuno zablokirao, a auti su stvorili kolone u svim prilaznim cestama. Deset minuta se vozač kamiona migoljio, malo po posebnoj traci namijenjenoj za održavanje, a malo uz pomoć ostalih vozača koji su se pokušavali izmaknuti.

- Ja sam se pokušao maknuti, ali iza mene je bilo toliko automobila koji su samo trubili, da nisam mogao nikuda - prisjeća se čitatelj. Krkljanac je trajao desetak minuta i riješio se bez dolaska policije. Na kraju je vozač kamiona mahao u znak isprike svim ostalim vozačima. 


Možda vas zanima i ovo:
Message