Obavijesti

News

Komentari 3

Kapi za oči su je zamalo ubile: Djevojci otpadala koža s tijela

Kapi za oči su je zamalo ubile: Djevojci otpadala koža s tijela
2

Velika Britanija: Majka je Marian nakapala oči kapima Optrex prije spavanja. Ujutro je na tijelu imala kvrge, čireve, a usne su joj natekle. Bolovi su bili nepodnošljivi...

VIDEO

Marian Adejokun (19) iz engleskog Croydona, završila je na intenzivnoj njezi u vrlo teško stanju zbog male doze kapi za oči. Tri tjedna liječnici su je neprestano nadgledali jer joj je život bio ugrožen. Djevojka je imala alergijsku reakciju na kapi za oči Optrex koje joj je propisao liječnik. Reakcija je izazvala sindrom Steven-Johnson zbog čega joj je počela opadati koža s tijela.

Majka joj je 11. siječnja nakapala oči prije spavanja. Ujutro se Marian probudila sa golemim kvrgama koje su joj prekrile cijelo tijelo. Majka ju je odmah prevezla u bolnicu.

- Njezino lice bilo je puno čireva, usnice natečene, a liječnici u bolnici nisu znali što bi s njom. Stanje joj se iz sata u sat pogoršavalo, a uskoro se i onesvijestila. Bila sam van sebe od brige - prisjeća se njezina majka Remi. 

Djevojka je nepomično ležala na krevetu, nije mogla govoriti, a koža je opadala s nje. Kako bi olakšala život kćeri u bolnici Remi joj je svaki dan pjevala i govorila o lijepim stvarima i uspomenama. Za vrijeme boravka u bolnici Marian je izgubila toliko kože da su je morali zamatati u plahte folije, a i nakon izlaska iz bolnice djevojka se hrani kroz cjevčicu koja joj prolazi kroz vrat. Iz bolnice su je otpustili 8. veljače, a da joj se koža oporavi stalno ju mora mazati hidratantnim kremama. Liječnici su njezin oporavak prozvali čudom.

- Dok sam ležala na intenzivnoj njezin i plakala od bolova razmišljala sam jedino kako ću što prije stići doma. Prošla sam puno toga u životu, a sada me ovaj gubitak kože samo ojačao - rekla je Marian za Daily Mail. Studentica Marian rođena je i s rupom na srcu, a nedavno je bila i na operaciji leđa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...