Obavijesti

News

Komentari 279

Karamarko o Staziću: Jel' to onaj što ljetuje za 7 kuna?

Karamarko o Staziću: Jel' to onaj što ljetuje za 7 kuna?
1

Komentirajući odluku predsjednice Grabar Kitarović da Visoku vrati DUUDI-u, Karamarko je rekao kako joj je to dodijelio Zoran Milanović u svom osvetničkom zaletu

VIDEO

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, prvi potpredsjednik vlade, pozdravio je u petak u Ražancu pokraj Zadra odluku Arbitražnoga suda da suspendira postupak oko granice između Slovenije i Hrvatske. Karamarko smatra proces ide u dobrom smjeru, nakon što su otkrivene neke nezakonitosti i nekorektnosti sa slovenske strane.

– Ne možemo gubiti naš teritorij, zato jer je netko nepošten u tom postupku, rekao je Karamarko. 

Komentirajući odluku predsjednice Kolinde Grabar Kitarović da Visoku vrati DUUDI-u, Karamarko je rekao kako joj je to dodijelio Zoran Milanović u svom osvetničkom zaletu, iako sama predsjednica nikada nije spominjala Visoku kao rješenje.

- Nije ona rekla da je Visoka rješenje, to je u jednom momentu gospodin Milanović u svom nekakvom osvetničkom zaletu u odnosu na predsjednicu to dodijelio Uredu predsjednika. Što naravno nije bio dobro. Sigurno će DUDI naći načina kako, možda čak i komercijalizirati čitavu tu priču oko te kuće - rekao je Karamarko.

Na izjave SDP-ovog saborskog zastupnika Nenada Stazića, koji je u Saboru kazao da je način vladavine HDZ-a laž te da se predsjednica odlukom o napuštanju ideje preseljenja ureda u Visoku 'nacerila biračima u lice' te prekršila svoje najvažnije obećanje.

- Nenad Stazić, jel' to onaj što ljetuje dnevno za 7 kuna na otoku sreće, Brijunima. Jel' to taj? Sve što on kaže je irelevantno - poručio je Karamarko.

Što se tiče napisa kako su vojni dokumenti iz Oluje koji su navodno bili kod ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića, Karamarko je poručio novinarima da to moraju njega pitati.

– Zanimljivo, 2010. godine bili su prekinuti pregovori s Europskom unijom upravo zbog topničkih dnevnika i ušli smo u krizu. Na kraju je to pronađeno kod njega. To je čuvao kao uspomenu, pa njega pitajte - odgovorio je Karamarko.

Na Karamarkovu izjavu žurno je reagirala bivša premijerka Jadranka Kosor koja je putem Twittera poručila da su 2010. pregovori bili u punom jeku.

Kosor reagirala

"TK kaže na @novahr da su pregovori za ulazak u EU 2010. bili prekinuti!! Netočno! Bili su u punom jeku, nakon deblokade 2009.!!", napisala je Kosor.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 279
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature