Obavijesti

News

Komentari 359

Karamarko: Vidjet ćete što će sve tek isplivati nakon ovoga

Karamarko: Vidjet ćete što će sve tek isplivati nakon ovoga
1

Tomislav Karamarko je rekao da teorija koju SDP pokušava marketinški prodati: 'Mi smo dobri, oni su loši, podzemlje, sistem držite lopova' nakon ovoga pada u vodu

VIDEO

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rječito je komentirao izbacivanje Slavka Linića iz SDP-a. Još jednom je zatražio prijevremene izbore.

- SDP i koalicija nas već tjednima maltretiraju svojim nesporazumima. Izbijaju na površinu njihove afere, a ta teorija koju čitavo vrijeme pokušavaju marketinški prodati, mi smo dobri, oni su loši, podzemlje, sistem drž'te lopova, očito je pala u vodu - kazao je Karamarko. 

Dodao je da je najžalosnije da u međusobne sukobe ulažu velike napore i energiju. Bolje bi bilo, poručio je Karamarko, da su tu energiju ulagali u pronalazak pravih kadrova, pravih rješenja i programa za izlazak iz problema.

- Žalosno. Ovo je stranka koje nije zrela, koja nije dostojna voditi državu. Teško mi je komentirati prilike u drugoj stranci. Ne bi me uopće bilo briga i volio bih da se oporave što prije, ali to je stranka koja u ovom momentu vodi državu. Predsjednik te stranke je i premijer ove države. Vrlo neuspješna Vlada, vrlo neuspješan premijer - rekao je predsjednik HDZ-a.

Smatra da ova Vlada nije dostojna voditi državu u ovoj situaciji. Dodao je i kako će se tek vidjeti što će isplivati nakon ovog raskola u vladajućoj stranci.

Plenković: Oni u SDP-u ni sami sebi ne vjeruju

Gotovo minimalna potpora koju je premijer dobio od vrha svoje stranke pokazala je očiti raskol u SDP-u, istaknuo je HDZ-ov europarlamentarni zastupnik Andrej Plenković. Ocijenio je to kao nastavak agonije i propadanja Kukuriku koalicije, koja nije ispunila očekivanja ni javnosti ni vlastitih birača. Ističe da izjašnjavanje vrha SDP-a nije pokazalo potporu, već veliko nepovjerenje u smjer kojim Zoran Milanović vodi stranku i Vladu.

- Oni u SDP-u ni sami sebi ne vjeruju. Takva vladajuća stranka nije korisna hrvatskim građanima - rekao je Plenković te dodao da će u rješavanju sadašnje situacije biti  važna uloga predsjednika države Ive Josipovića.

On se po Plenkovićevu mišljenju, najprije pasivno ponašao, a zatim krenuo spašavati premijera s obrazloženjem o radu SOA-e. Time je, ističe, Josipović jasno odredio "svoj smjer prema porazu na predstojećim predsjedničkim izborima".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 359
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...