Obavijesti

News

Komentari 129

Karamarko: Za Pelješki most spremni hodati na trepavicama

Karamarko: Za Pelješki most spremni hodati na trepavicama
1

Vlada sada osiromašenim građanima nudi da preko mirovinskih fondova preuzmu autoceste. Trebali su reprogramirati kredite, rekao je predsjednik HDZ-a na Korčuli

VIDEO

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u srijedu je boravio na Korčuli gdje je kazao kako vjeruje da će HDZ pobijediti u drugom krugu lokalnih prijevremenih izbora.

'HDZ je u Zagrebu sada poželjna udavača'

Na novinarsko pitanje kako komentira situaciju u Zagrebu i 'raspad skupštine' Karamarko je kazao kako je HDZ sada poželjna udavača.

- Vjerojatno ćemo već sutra ćemo donijeti odluku s kim ćemo i kako ćemo. Mi ne želimo raditi nered u gradu, bit ćemo konstruktivni i pokušati stabilizirati situaciju - rekao je Karamarko.

'Otkazi na HRT-u vratila su nas u neka stara vremena'

Komentirao je i otkaze Elizabete Gojan i Hloverke Novak Srzić na HRT-u.

- To nas je vratilo u neka stara vremena. Ja nisam bio zadovoljan kako je Gojan komentirala inauguraciju, ali ne znam je li zaslužila otkaz. Još je drastičniji slučaj Novak Srzić. Mislim da nijedna nije zaslužila otkaz - rekao je

'Sada osiromašenim građanima nude autoceste'

Osvrnuo se i na odustajanje od monetizacije i Vladin novi plan.

 - Monetizacija je njima trebala pokrpati jednogodišnji proračunski deficit. Sada osiromašenim građanima nude da preko fondova preuzmu autoceste. Trebali su reprogramirati kredite - kazao je Karamarko i dodao kako Vlada nema viziju ni strategiju.

'Trebamo mjere za poticanje proizvodnje i otvaranje novih radnih mjesta'

Na pitanje što bi Vlada trebala uvrstiti u program reformi kojeg mora dostaviti Europskoj komisiji, Karamarko je odgovorio: - Ono što je bitno je da se stvore mjere koje će poticati proizvodnju i otvarati nova radna mjesta. Možemo štedjeti do besvijesti, no jednom će sredstva presahnuti. Čuo sam da je Milanović kazao kako još ne zna što će taj paket sadržavati - izjavio je Karamarko i dodao kako s novim radnim mjestima neće biti problema s državnom upravom.

'Za Pelješki most sprema i hodati na trepavicama'

Odgovarajući na upit o prometnoj povezanosti Korčule, Karamarko se zapitao 'zašto ne bismo imali tunel od 900 metara od Tuhobića do Korčule'. Kazao je i kako će hodati na trepavicama ako treba da se izgradi Pelješki most.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"