Obavijesti

News

Komentari 212

Karlo (29) spavao u plamenu: Konobarica ga izvukla iz auta

Karlo (29) spavao u plamenu: Konobarica ga izvukla iz auta
6

Sigurno bih se ugušio i izgorio. Beskrajno sam zahvalan djevojci i moram joj se nekako odužiti, govori Karlo, koji je priznao da se napio i da se ničega ne sjeća

VIDEO

Sigurno bih se ugušio i izgorio. Beskrajno sam zahvalan djevojci i moram joj se nekako odužiti, govori Karlo (29). Mladić je u noći na petak zaspao u svom Opelu Vectri ispred kafića u baranjskoj Dardi. Auto je planuo, a Karlo je i dalje spavao.

Na njegovu sreću iz kafića je malo nakon ponoći izašla konobarica Marina Remaj (24). Išla je baciti smeće. 

- Moja usporenost pokazala se dobrom. Radimo do ponoći, ali sam čistila i malo se zadržala - govori Marina, koja je primijetila da se iz Opela Vectre dimi. Približila se autu i vidjela da ispod stražnjeg dijela gori.

- Otpao je auspuh i nešto je curilo. Osjetio se miris goriva. Odjednom se vatra počela naglo širiti. Pogledala sam unutra i vidjela dečka koji je do maloprije bio u kafiću. Znala sam da je pijan jer je s društvom pio još od 16 sati. Ležao je u autu i nije se micao - priča mlada studentica upravnog prava.

Odmah je znala da mora nešto poduzeti. Svom snagom je udarala po prozorima dok se auto punio dimom. Vrata su bila zaključana. Vikala je. Zvala upomoć. Trčala je do obližnjih kuća, ali nitko nije otvarao.

- Istodobno sam zvala 112, ali su stalno tražili moje podatke. Nisam imala vremena. Bojala sam se da će auto eksplodirati. Nisam mogla ostaviti dečka unutra. Pokušavala sam nogom razbiti prozor, tada se trgnuo - govori Marina. Karlu isprva nije bilo jasno zašto lupa. Ugledao je vatru i nogom pokušavao razbiti prozor. Majica mu je na leđima planula pa ju je skinuo.

Kao u filmu: Izvukla je Karla pa se počela tresti

- Sve je bilo kao u filmu - prepričava Marina te dodaje kako Karlo nije mogao otključati vrata pa mu je viknula da otvori prozor. Tada je ona otključala i otvorila vrata te ga konačno izvukla.

- Baš tada je sve počelo gorjeti. Dala sam mu da odjene trenirku. Bio je opečen po ruci - kaže Marina. Uspjela je ostati sabrana dok je spašavala mladića, ali nakon toga uslijedio je šok. Zagrlila je Karla i počela se tresti.

- Sva sreća pa sam izašla baciti to smeće jer ga inače ne bih vidjela na parkiralištu iza kafića. U blizini baš i nema kuća pa ga ne bi vidio ni nitko drugi - govori djevojka.

Samo neki bljeskovi: Karlo (29) se napio i ničeg se ne sjeća, auto izgorio

Policija je sljedeće jutro obavila očevid. Po potpuno izgoreni auto došli su vlasnik Karlo i njegov otac. Mladić je priznao kako se u četvrtak napio te da se ničeg ne sjeća.

- Ne sjećam se skoro ničeg. Tek neki bljeskovi, ali, sudeći po izgledu auta, zasigurno bih se ugušio da nije naišla Marina - rekao je zbunjeni mladić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 212
VIDEO

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje
VIDEO Nevrijeme je stiglo: Tuča i kiša u Slavonskom Brodu, a zahvatilo je i Zagreb i okolicu
IZDALI ŽUTI ALARM

VIDEO Nevrijeme je stiglo: Tuča i kiša u Slavonskom Brodu, a zahvatilo je i Zagreb i okolicu

Državni hidrometeorološki zavod ranije je najavio grmljavinsko nevrijeme u Hrvatskoj. Objavili su upozorenje i žuti alarm, a oko 17 sati kiša i led su pogodili dio Slavonije. Javili su nam to čitatelji iz Slavonskog Broda. Iza 18 sati, pogoršalo se i u okolici Zagreba.