Obavijesti

News

Komentari 60

Kažeš, ništa za prijaviti? A što to skrivaš u krovu kamiona?

Kažeš, ništa za prijaviti? A što to skrivaš u krovu kamiona?
2

Bugarski vozač je strop svog kamiona pretvorio u tajno skladište. Rendgen je otkrio da šverca cigarete. Sve su mu oduzeli te su mu ispisali kaznu od 4500 kuna

VIDEO

Osječki carinici zaustavili su u ponedjeljak na Bajakovu tegljač bugarskih tablica. Bio je prazan, što im je bilo sumnjivo. Pregledali su ga mobilnim rendgenom i otkrili su tajni pretinac, u kojem je vozač skrivao cigarete.

Unutar stropa u kabini imao je 8750 različitih vrsta cigareta. Sve su mu oduzeli te su mu ispisali kaznu od 4500 kuna. Osim toga morao je naknadno platiti i trošarinu u iznosu od 6934 kune.

24sata

U akciji su bili i zagrebački carinici, koji su u redovitoj kontroli pronašli 18,7 kilograma sitno rezanog duhana, 270 kutija raznih cigareta i 19 litara žestokog alkoholnog pića. Nisu imali markice koje izdaje Ministarstvo financija te su ih oduzeli. Prijestupnici su dobili 25.500 kuna kazne te su morali izdvojiti i još oko 14.000 kuna za trošarine.

Provjeravali su ljude i u Koprivnici, gdje su pronašli nešto više od 10 kilograma duhana bez potrebnih papira. Vlasnik je morao izdvojiti 2200 kuna za kaznu, a naknadno će mu obračunati trošarinu malo veću od 5700 kuna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku:  Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...
VELIKA PROGNOZA ZA VIKEND

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku: Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...

Zbog saharskog pijeska u višim slojevima atmosfere nebo će biti mutno žućkaste boje. Do sredine idućeg tjedna promjenljivo, red kiše. red sunca...

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja
ODSJEDNI KOD MINISTRA

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja

Prema podacima iz imovinske kartice koju je zadnji put mijenjao u veljači ove godine, ministar godišnje od najma ove vile zaradi 59.000 eura. Vila je već bukirana za cijelu sezonu sve do početka listopada
DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali
MALI IVAN JOŠ JE U BOLNICI

DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali

Dijete se i dalje nalazi u bolnici, a nakon otpusta iz bolnice, djetetu se priznaje usluga smještaja u adekvatnu udomiteljsku obitelj ili ustanovu socijalne skrbi - odgovorili su za 24sata iz Hrvatskog zavoda za socijalni rad.