Obavijesti

News

Komentari 31

KBC Split o Tomasoviću: Ta je prepiska malo reći degutantna

KBC Split o Tomasoviću: Ta je prepiska malo reći degutantna
1

Prije pokretanja bilo kakvih postupaka prema bilo kome, od najveće je važnosti utvrditi vjerodostojnost objavljene prepiske - kaže sanacijski ravnatelj Kolja Poljak

VIDEO

Ministar zdravlja Siniša Varga šalje već danas inspekciju u splitski KBC. U Ministarstvu su poručili i da će uspostaviti suradnju s Državnim odvjetništvom i MUP-om vezano za navodnu Facebook prepisku dvoje splitskih liječnika koji su se, prema tvrdnjama portala Index, putem Facebooka dogovarali o uzimanju mita od pacijenata. 

Jedan od prozvanih liječnika dr. Hrvoje Tomasović te je navode oštro demantirao i rekao je da je to 'konstruirani medijski pamflet koji podsjeća na komunistička vremena', a najavio je i tužbe.

O svemu se u ponedjeljak prije podne oglasio i sanacijski ravnatelj KBC Split Nikola Kolja Poljak. U njemu naglašava da u bolnici imaju nultu stopu tolerancije na koruptivne radnje. 

- Ova prepiska je malo reći degutantna, ali prije pokretanja bilo kakvih postupaka prema bilo kome, od najveće je važnosti utvrditi vjerodostojnost objavljene prepiske - kaže Poljak. 

Napominje da neće čekati već će putem Povjerenstva za unutarnji nadzor žurno tražiti očitovanje od dr. Tomasovića i dr. Rosenzweig Jukić.

- KBC Split je bio i ostao temeljna zdravstvena ustanova, čije stručno osoblje trajno pruža najsloženiju zdravstvenu skrb i dijagnostičko-terapijske postupke - stoji na kraju priopćenja KBC Split. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...