Obavijesti

News

Komentari 129

Keleminec predao izborne liste, došao je s ustaškom zastavom pa urlao: 'Idemo protiv mafije'

Keleminec predao izborne liste, došao je s ustaškom zastavom pa urlao: 'Idemo protiv mafije'

Šef A-HSP je urlao da se protiv njega radi progon te da u Hrvatskoj "nema osobe kojoj rade ovo što rade protiv osobe Dražen Keleminec"

VIDEO

Dražen Keleminec predao je Državnom izbornom povjerenstvu u ime Autohtone - Hrvatske stranke prava (A-HSP) kandidacijske liste za parlamentarne izbore. Najavio je da na izbore izlazi sam u svih 11 izbornih jedinica, a požalio se kako su "u medijima potpuno blokirani". Pritom je raširio ustašku zastavu s prvim bijelim poljem i urlao kako su "ankete prevara".

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Autohtona  - Hrvatska stranka prava - Dražen Keleminec 03:04

- Ankete su prevara. Tko plaća agencije, taj je u anketama. Tko nije u anketama, ne može u medije. Neki mogu u medije i bez anketa, po 20, 15 minuta. Mislim na Hrvatski radio i televiziju - urlao je Keleminec.

Istaknuo je kako je protiv "političke mafije i krupnog kapitala", a medije pozvao da ih prate tijekom predizborne kampanje, navodeći da su ih tijekom priprema za predaju lista "bojkotirali".

U Srbu priveli Keleminca zbog vrijeđanja policajaca: Ne smije ući u mjesto idućih osam dana
U Srbu priveli Keleminca zbog vrijeđanja policajaca: Ne smije ući u mjesto idućih osam dana

- Mi smo sami i idemo zajedno s hrvatskim narodom protiv političke mafije i onih koji pljačkaju Hrvatsku. Mi smo dragovoljci Domovinskog rata. Mi smo pravaška stranka doktora Ante Starčevića. Mi smo politička stranka. Ovim činom ponovno pokazujemo da nismo mala stranka. Jer 11 izbornih jedinica pokriti u sedam dana... Morate znati da su nas bojkotirali. Prva dva dana Ministarstvo pravosuđa se nije pripremilo, treći dan nisu imali obraza, a četvrti je pao sustav. A vi morate njima donijeti potvrde o nekažnjavanju... Mi smo to sve uspjeli u sedam dana. Da nemamo članstva, to ne bismo uspjeli. Znači, ja pozivam hrvatski narod na ustanak, pozivam hrvatski narod na izlazak na izbore - urlao je cijelo vrijeme Keleminec. 

Zagreb: Autohtona - Hrvatska stranka prava predala listu za parlamentarne izbore

Kazao je kako će "carstvo HDZ-a i SDP-a konačno pasti", a potom se obrušio na Možemo!, tvrdeći da su to "ljudi koji su nesposobni voditi hrvatsku državu te se bore samo za vlastite interese".  "Vidi se kako vladaju gradom Zagrebu", rekao je, pa se odmah ispravio: "Gradom Zagrebom". Tvrdi da je dobio i pismo u kojem mu prijete da će mu ubiti kćer. 

- A-HSP Dražen Keleminec bori se godinama za interese hrvatskog naroda. Zato sam proganjan. Niste objavili da sam prošli Uskrs dobio pismo da će mi ubiti kćer. Počinitelj je otkriven od strane koprivničke policije. Sud mi ne dozvoljava tužbu protiv njega jer je bio šef socijalističke omladine u Koprivnici. Pitam vas, kako bi vama bilo da vam netko prijeti ubojstvom kćeri ako se želite baviti politikom? Mene su pokušali dva puta ubiti. Dva puta. I preko vojne obavještajne službe i prije dvije godine šleperom. Imam ja dokumentaciju. Rekao je da je nešto izbjegavao po cesti. Mene prate, mene uhićuju, nezakonito. Sve sudove sam dobio - i u Srbu - urlao je u Saboru Keleminec. 

Zagreb: Autohtona - Hrvatska stranka prava predala listu za parlamentarne izbore

Kazao je da se protiv njega radi progon te da u Hrvatskoj "nema osobe kojoj rade ovo što rade protiv osobe Dražen Keleminec". 

- Ja sam dragovoljac Domovinskog rata 91. godine i borio sam se da svi imamo danas Hrvatsku. Ali oni koji su bili protiv Hrvatske mogu u medije, a Dražen Keleminec ne može u medije - kazao je.

Na kraju je urlao kako će "smijeniti tu bandu komunističku, udbašku i velikosrpsku koja vlada državom na čelu s Pupovcem, Plenkovićem i Zoranom Milanovićem".

- Nećemo odustati i borit ćemo se do kraja - zaključio je Keleminec, koji se potom uzrujao jer nije mogao pronaći svoju torbu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije