Obavijesti

News

Komentari 18

Kerum: Boli me kad me mediji stavljaju u netočan kontekst

Kerum: Boli me kad me mediji stavljaju u netočan kontekst
1

Gradonačelnik Splita objavio je da će na Rivi postaviti spomenik Franji Tuđmanu te je dodijelio nagrade pojedincima i skupinama za doprinose u 2010. godini

VIDEO

Spomenik Franji Tuđmanu postavit će se na splitskoj rivi, potvrdio je gradonačelnik Željko Kerum nakon dodjela nagrada Grada Splita pojedincima i skupinama za doprinose u 2010. godini.

- O tome se već nekoliko puta pričalo i komisija je dala o tome pozitivno mišljenju. Spomenik pokojnom predsjedniku bit će na splitskoj Rivi - poručio je Kerum.

Komentirao je i privremeno raspuštanje  HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije kojeg je vodio Kruno Peronja.

- Moje je mišljenje  da HDZ treba ostati jak, on je državotvorna stranka koja je pokrenula stvaranje naše lijepe Hrvatske. Hrvatskoj su potrebne jake stranke da ne bude jednoumlje i jednostranačje - rekao je splitski gradonačelnik.

- Iz osobnog iskustva mogu reći, da je svatko sretan kad napravi nešto dobro i pozitivno što doprinosi i njemu i društvu i familiji. Dobro je kad mu društvo za to što je radio da priznanje, dobro i pošteno. Čestitam vam, poručio je splitski gradonačelnik, obrativši se nagrađenima te se potom pohvalio svojim postignućima i teškoj mu ulozi gradonačelnika.

- Nisam do velikih priča, govorim iskreno, iz srca i duše. Ja sam praktički u ovu ulogu  ušao ne znajući šta me sve čeka. Mene mediji stavljaju u neki kontekst koji nije točan, nije ispravan, i mene to jako boli. Pitam se zbog čega sam uopće tu, i zbog čega sam u ovo krenuo?! Oni koji me poznaju i koji su sudjelovali u radu sa mnom, znaju zapravo kakav sam. U 22 godine rada mogu svakom pogledati u oči i šetati gradom sam. Napravio sam puno, ja svojim radnicima plaćam mirovinsko i socijalno - pohvalio se Kerum. 

Grad Split nagradio je između ostalog ihtiologa prof. Dr Jakova Dulčića za znanstveni rad i Almiru Osmanović za baletne uspjehe. Rotary klub Split, Klub dobrovoljnih darovatelja krvi Brodosplit, Hajduk za sportske rezultate i omasovljenje nogometne škole te Zvjezdano selo Mosor za aktivnosti iz astronomije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...