Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
179 komentara

Kerum je u formi: Fani je opet trudna, a otvorio je i trgovinu

Željko Kerum postat će otac po peti put. Njegova supruga pokazala je trudnički trbuščić. To je treće dijete Željka Keruma i Fani. Već imaju dvojicu sinova

24sata
Video: 24sata
179 komentara

Splitski poduzetnik i bivši gradonačelnik Splita Željko Kerum postat će otac po peti put. Na otvorenju nove trgovine stigla je i njegova supruga Fani te javnosti pokazala trudnički trbuščić. To je njihovo treće dijete, nakon što mu je rodila već dvojicu sinova.

Kerum je krajem 2012. godine prodao sve svoje trgovine, no u subotu je ponovno pod istim brendom Kerum otvorio trgovinu u Kaštel Štafiliću. Cilj mu je napraviti 100 milijuna kuna prometa u prvoj godini.

Komentirao je svoje poslovne posrtaje.

- Nisam ja radio greške. Ja sam jedini radio greške, ali ću te greške opet raditi. I neću zbog toga biti nesretan. Svatko ima uspone i padove. Netko se digne, netko pogine. Ovo je novi početak, krećemo od nule - rekao je Kerum.

Uzvanicima je zapjevao Petar Grašo , a dijelila se i janjetina te odojci.

- Konkurenti su se prepali kao da imam sto dućana, a ovaj je prvi koji otvaram danas. Danima gledaju koje ćemo cijene stavit. Oni se plaše da ne bi Kerum ponovo bio ono što je! Riješili smo vrhunsku nabavu ribe i svježeg mesa, to će biti naši prepoznatljivi artikli. Cijela moja obitelj i Nevenka je sa mnom, mi smo krvlju vezani. Pomoći će koliko bude trebalo, ali ona je u Saboru, tamo ima obaveza - objasnio je bivši splitski gradonačelnik.

Kerum je optimističan, iako mu je tvrtka u dugovima. Nagomilali su se jer je previše ulagao u obnavljanje hotela Marjan, a nije podmirivao obveze dobavljačima u svojim dućanima. Nada se da će za hotel uskoro naći kupca i riješiti se dugova.

- Dobavljači sa mnom nikad nisu ni imali probleme. Kad radiš s nekim 23 godine, uzmeš mu milijardu kuna nečega i platiš 999 milijuna -  kakav je to problem!? To je jedan posto, a obveze su manje od toga  -  dometnuo je Kerum.

Kaže kako u Saboru gdje ja zastupnik svoga HGS-a nema puno razloga dolaziti. Taj je posao prepustio sestri Nevenki, a on sve prati iz daljine.

- U Sabor ću doći, bar vidit' kolege. Ja tamo nemam nekakav veliki značaj, tamo je sestra Nevenka koja me izvještava o svemu. Naše dvije ruke tamo gore malo znače, al' bitno je da smo parlamentarna stranka i značimo nešto na političkom tržištu. Značimo nešto u Gradu i Županiji, ne mogu se donositi odluke bez Hrvatske građanske stranke – ponosan je Kerum.

Željko Kerum ima dvoje djece iz prvog braka sa Ankicom Kerum - kćer Nevu i sina Joška.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message