News

Komentari 62

Kerum o Severini: Pršut joj nije smetao kad sam joj platio 400 eura da bude na kalendaru

Kerum o Severini: Pršut joj nije smetao kad sam joj platio 400 eura da bude na kalendaru

Kerum se na svom Facebook profilu zadnji put prije izborne šutnje obratio biračima i osvrnuo se na Severinin komentar u kojem je napisala: Split je moj grad i nadam se da nećemo opet mećat pršute po čelu

Svega nekoliko sati prije nego što kreće izborna šutnja, Željko Kerum, kandidat za gradonačelnika Splita, odlučio se još jednom obratiti biračima. 

- Dragi prijatelji još samo jedna osoba u nizu na ovim lokalnim izborima koja me ima potrebu oblatit i na račun mog imena tražit medijsku pažnju. Učinili su to mnogi u zadnjih par mjeseci pa što ne bi i Severina - piše Kerum na svom Facebooku. 

- Pršut joj nije smetao prije dvadesetak godina kad sam joj platio 400 eura da bude na mom kalendaru. Za tri sata je izborna šutnja. Unatoč svim provokacijama i vrijeđanju vodio sam konstruktivnu kampanju. Izađite na izbore i napravimo od Splita gradilište! Izgubili smo osam godina, nemojmo izgubit još četiri! Pobijedimo zajedno! Voli vas vaš Željko Kerum - napisao je. 

LOKANI IZBORI 2021.: PRATITE NAS UŽIVO U NEDJELJU

A u prilog je postavio i dvije fotografije - "screenshot" Severininog komentara u kojem je, među ostalim, napisala: "Split je moj grad i nadam se naćemo opet mećat pršute po čelu", a onda i fotografiju spomenutog kalendara za 2000. godinu. 

Najčitaniji članci