Obavijesti

News

Komentari 22

'Ne bojimo se ničega, pazite koga ćete izabrati, Željko Kerum ima hrabrost, znanje i iskustvo'

'Ne bojimo se ničega, pazite koga ćete izabrati, Željko Kerum ima hrabrost, znanje i iskustvo'

Željko Kerum pozvao je danas Splićane da u nedjelju izaberu nekoga tko ima hrabrosti, a on i njegova stranka, kako je rekao, spremni su suočiti se sa svim problemima koji tište grad i ničega se ne boje

VIDEO

"Mi imamo hrabrosti suočiti se sa svim problemima koji tište grad Split i o svemu što građani žele spremni smo razgovarati i učiniti. Ne bojimo se ničega, želimo raditi i stvarati. To je dokaz križ na Marjanu, spomenik Tuđmanu i spomenik našim braniteljima. Dragi sugrađani, zato u nedjelju pazite hoćete li izabrati nekoga tko ima hrabrosti napraviti istočnu i zapadnu obalu, tunele, ceste i sve ostalo. Željko Kerum ima hrabrost, znanje i iskustvo za razliku od drugih", rekao je Željko Kerum, kandidat HGS-a za gradonačelnika Splita

LOKANI IZBORI 2021.: PRATITE NAS UŽIVO U NEDJELJU

Podsjetio je kako je danas osam godina otkako su otkrili spomenik prvome hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu, koji je zajedno s braniteljima stvaratelj hrvatske države.

'Za koaliciju prihvaćem sve koji gradu žele dobro'

Najavio je da će u grad vratiti pročelništvo za odnos s braniteljima i za njihova prava. Rekao je da je - kada su napravili spomenik Tuđmanu - bilo onih kojima se to nije svidjelo, a bilo je onih kojima se svidjelo, no nisu imali hrabrosti, mudrosti i znanja napraviti spomenik prvome hrvatskom predsjedniku.

Na pitanje s kim je spreman koalirati, odgovorio je kako mu je prihvatljivo sve ono što su Splićani izabrali pa će koalirati s građanima Splita jer prihvaća sve one koji tom gradu žele dobro. 

Kerum o 'antikerum' koaliciji: Gladne uši neće vam to proć'!
Kerum o 'antikerum' koaliciji: Gladne uši neće vam to proć'!

Njegov zamjenik Igor Stanišić je rekao da je HGS vodio mirnu i konstruktivnu kampanju te da im nije bilo lako, pogotovo zato što nema kandidata na lokalnim izborima koji nije napadao i pokušao izgraditi svoje ime te doći u medije prozivajući Željka Keruma.

Dodao je da to nisu radili samo lokalni političari, nego i oni koji su im dolazili davati potporu iz Zagreba, želeći isprovocirati reakciju.

Mihanović i Puljak vode, u drugi krug u Splitu mogao bi i Kerum
Mihanović i Puljak vode, u drugi krug u Splitu mogao bi i Kerum

"To im nije prošlo i meni je drago, ali mi je ujedno žao što nemaju svojih ideja, nego jedino pokušavaju preko Keruma doći u medije. Ono što mi možemo vidjeli ste u prvom mandatu. Kerum je napravio više nego gotovo svi prethodni gradonačelnici. Vidjeli ste u ovih osam godina kada se gradom loše upravlja, kakvi su rezultati i što sve to znači za grad i građane", rekao je Stanišić i pozvao građane da više ne eksperimentiraju, nego da glasuju za provjerene kandidate i za nekog tko će nešto napraviti, a ne za nekog tko je protiv nekoga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...