Obavijesti

News

Komentari 105

Kerum se naljutio na Bobića: 'Ako su vam platili koju kunu, pojedite ćevape. Jado jadni'

Kerum se naljutio na Bobića: 'Ako su vam platili koju kunu, pojedite ćevape. Jado jadni'

Kerumu nije sjelo pitanje voditelja i novinara Igora Bobića, koje je krivo čuo, pa ga je optužio da je podmićen i više puta ponovio da mu objasni zašto ga je zvao u emisiju

VIDEO

Hoćete li sljedeći gradonačelnik Splita biti vi, Vice Mihanović ili Ivica Puljak, to je bilo pitanje koje je Igor Bobić na N1 televiziji postavio Željku Kerumu u emisiji uživo, nakon čega je Kerum potpuno izgubio živce, jer je čuo samo Mihanovića i Puljka, ali očito nije čuo da je Bobić i njega spomenuo. Prije nego se na kraju demonstrativno pokupio, Kerum je s Bobićem vodio nadrealan razgovor.

Bobić: Hoće li sljedeći gradonačelnik Splita biti Vice Mihanović, Ivica Puljak ili vi?

Kerum: E, vidite, Igore Bobiću, jel' vi mene mislite provocirati ili biti realan sugovornik? Ima pet minuta da sam stavio slušalicu u uho i slušam ove žalopojke i šizofrene razgovore između vas i toga koji je bio kao kandidat za nešto i sad me još pitate hoće li gradonačelnik biti Pulja ili Mihanović, a pričate sa mnom?

Bobić: Referirao sam se na ono što je rekao Opara, a o čemu ste rekli da ne želite govoriti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE SVAĐU BOBIĆA I KERUMA

Bobić je tu pokušao nastaviti razgovor u drugom smjeru i pitao je Keruma što misli kakve su njegove šanse da pobijedi u Splitu, no Kerum se vraćao na prvo pitanje, rekao Bobiću da mu kodeks nalaže da bude pristojan i pitao ga zašto uopće razgovara s njim.

Bobić mu je odgovorio da razgovara s njim jer ga zanima što ima za reći, no Kerum to nije prihvatio kao odgovor. Nastavio je vikati na Bobića i ponavljati zašto s njim razgovara, ako ga pita hoće li sljedeći gradonačelnik biti Puljak ili Mihanović.

Kerum: Alo, Bobiću, pitali ste me hoće li gradonačelnik Splita biti Puljak ili Mihanović. Otkud vam to pravo?

Bobić: Postavit ću vam drugo pitanje ako vam se ovo ne sviđa.

Kerum: Ma dajte... Zašto me zovete ako me unaprijed eliminirate? Znači da imate nalog. Jeste li možda podmićeni?

Na tu se Bobić nasmijao i rekao da mu je to pitanje smješnije od onoga što je Milanović govorio o HRT-u,  a razgovor se nastavio tako da je Kerum nastavio govoriti svoje dok mu je Bobić postavio drugo pitanje, "što misli koje su njegove šanse da pobijedi u Splitu".

Kerum: Zovete kandidata koji vodi po anketama i pitate ga hoće li druga dva biti gradonačelnici. Vi ste smiješni ako vam je Trogrlić ili Relković dali neku kunu. Okej, uzmite je, pojedite ćevape...

Bobić: Tko je Trogrlić, tko je Jerković, tko su ti ljudi?

Kerum: Ćao bao, bye bye!

Bobić: Nikad čuo za njih.

U tom trenutku je Kerum skinuo slušalicu i mikrofon, ali se čulo kako je na kraju poručio Bobiću: "Jado, jadni."

Kerum je ragirao i na Facebooku.

- Dragi prijatelji, danas sam gostovao uživo u emisiji N1. Tema su trebali biti predstojeći lokalni izbori u gradu Splitu. Novinar Igor Bobić meni kao jednom od favorita predstojećih izbora i kandidatu za gradonačelnika postavlja pitanje: "Tko će pobjedit Puljak ili Mihanović?" Ako već ima takav stav zašto me uopće zove u emisiju? S profesionalne i ljudske strane takvo pitanje je krajnje nepristojno, bezobrazno i pristrano. U životu nisam dopuštao ni puno većim frajerima od gospodina Bobića da toliko podcjenjivački pričaju sa mnom. Naravno da sam napustio emisiju i ne planiram više uopće davati izjave za tu televiziju. Baj, baj Bobiću! - napisao je.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.