Obavijesti

News

Komentari 28

Kerum nakon izbornog debakla: 'Rekao sam Fani da ne moramo u stožer, pogodio sam rezultate'

Kerum nakon izbornog debakla:  'Rekao sam Fani da ne moramo u stožer, pogodio sam rezultate'

Jasno je da mi nismo imali nijedan jumbo plakat, nismo ni bili spremni u tu utrku jer je bila izvanredna, ali ostajemo u politici, na kraju rezultat nije toliko ni loš, rekao je Kerum

VIDEO

Željko Kerum se u ponedjeljak oglasio iz Rogoznice.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Jasno je da mi nismo imali nijedan jumbo plakat, nismo ni bili spremni u tu utrku jer je bila izvanredna. Ostajemo tu u politici, već smo godinama tu. Na kraju rezultat nije toliko ni loš. Kadrovski ćemo pojačati stranku - rekao je Kerum.

- Ja sam izvorni HDZ-ovac i znam da se nije HDZ odmetnuo nego postoji jedan vid dišpeta, i jasno je da su birači HDZ-a s rubnih dijelova grada i na otocima i na selima. Ne bi me čudilo da će 10.7. biti mobilizacija nenormalna i nitko neće ići na selo i na otoke. Mi smo sinoć ovdje igrali šah, ja sam sve prognozira kako je bilo. Rekao sam ženi da ne trebamo ni ići jer znam što će biti, i tako je i bilo - zaključio je Kerum.

Pokretanje videa...

Željko Kerum nakon izbora 04:03

- Plenković se bavi državnim poslovnima. On je jedan od najboljih europskih političara i hvala bogu što mi imamo takve političare. Možda se on i ne stigne baviti lokalnom politikom. Lokalni šef je napravio loš rezultat, on se trebao sam maknuti i dati nekome drugome mjesto. Ovo je loš pokazatelj i znak za uzbunu za HDZ. Ovakva slika bi se mogla preslikati i na druge gradove i županije - dodao je Kerum koji ne namjerava odustati od politike, ali će u prvi plan gurnuti svježa lica. Za sve najviše krivi upravo Vicu Mihanovića i to jer je pristao da se raspusti Gradsko vijeće, a moglo se ići samo na izbore za gradonačenika. HDZ tako sad nema devet nego osam mandata, a HGS umjesto četiri ima dva mandata.

Đogaš očekivao bolji rezultat: 'U 2. krugu se borba nastavlja'
Đogaš očekivao bolji rezultat: 'U 2. krugu se borba nastavlja'

- Već sam imao sam kritike od obitelji što mi ovo treba, ali ja od politike odustati neću. Bavit ću se i turizmom. Vice Mihanović isključivi krivac za sve, da je mene poslušao, sada bi imao dva profesora koji bi se pohvatali i vidili bi tko je veći profesor. Ovo je sve bilo zbrda-zdola. On je nebitan, ali i HDZ treba shvatiti da je to tako. Postoji dio publike desnih birača koji je sigurno dao glas Puljku i to je ono o čemu se mora zapitati Vice Mihanović. Ovo je njegov poraz, jer on je odlučio da gradski vijećnici daju ostavke bez da je ikoga pitao. Da nije bilo izbora za Gradsko vijeće ja se se bi bio ni kandidirao. HDZ sada realno ima šest vijećnika jer jedno mjesto pripada HSU, a Đogaš je nestranački. Prvi koji Puljku može dat ruke je upravo Đogaš, jer mu je to najbliže. To je sve moguće, to je Split. Činjenica jest da su oba kandidata u drugom krugu ljevičari, i Puljak i Đogaš. Dapače, Đogaš je i veći ljevičar od Puljka.

Podsjetimo, Željko Kerum jučer nije se pojavio u stožeru u Splitu nakon završetka glasovanja. Svojim biračima se obratio putem Facebooka.

Atmosfera u pobjedničkom stožeru: Puljak, Ivošević i Kuzmanić proslavili tortom
Atmosfera u pobjedničkom stožeru: Puljak, Ivošević i Kuzmanić proslavili tortom

-  Ispričavam se što večeras nisam u stožeru u Splitu (u Rogoznici sam, a moje prognoze su se ostvarile). Izbori za gradsko vijeće nisu bili potrebni, iscenirao ih je ex doktor Vice Mihanović. Ja ni moja stranka nismo bili spremni na izbore (to se vidi - nismo imali ni jedan plakat) i rezultate koje smo postigli su improvizacija mene i mojih ljudi, i mi smo zadovoljni i zato im se od srca zahvaljujem. Vas novinare pozivam ako vam je interesantno sutra na press konferenciju u Rogoznicu u 11 sati. Hvala, Kerum - najavio je jučer.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa