Obavijesti

News

Komentari 1

Kiša i jak vjetar rade probleme: Odron zatvorio prijelaz Macelj

Kiša i jak vjetar rade probleme: Odron  zatvorio prijelaz Macelj
1

Zatvorene su ceste od Maribora prema Ptuju, te od Ptuja do graničnog prijelaza Macelj, a jak vjetar izaziva i štetu na objektima, pa je zbog oštećenog krova obustavljena nastava u nekoliko škola

VIDEO

Zbog kiša i orkanskog vjetra koji su u noći na utorak zahvatili veći dio Slovenije velike su teškoće u prometu, a zatvoren je i granični prijelaz Gruškovje/Macelj zbog odrona zemlje. 

Na lokalnim i magistralnim cestama širom zemlje srušeno drveće i granje izazvali su teškoće u prometu a zatvoreno je i više cesta.

Zatvorene su ceste od Maribora prema Ptuju, te od Ptuja do graničnog prijelaza Macelj, a jak vjetar izaziva i štetu na objektima, pa je zbog oštećenog krova obustavljena nastava u nekoliko škola.

Zbog odrona zemlje zatvoren je i međunarodni granični prijelaz Gruškovje/Macelj.

Prometne službe upozoravaju na potrebu pažljive vožnje, a vatrogasci i druge službe uklanjaju zapreke na cestama.

Teškoće vladaju i u opskrbi električnom enhergijom, pa je bez struje ostalo tridesetak tisuća potrošača, a na lokalnim prugama oko Ljubljane teškoće su i u željezničkom prometu, javljaju slovenski mediji.

U zapadnim djelovima zemlje zadnja dva dana zabilježene su i manje poplave zbog jakih kiša i začepljenih odvodnih kanala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa