Obavijesti

News

Komentari 193

Klemm: Gledat ćemo što Vlada radi, a Matiću sve najbolje...

Klemm: Gledat ćemo što  Vlada radi, a Matiću sve najbolje...
1

Moramo Freda Matića doživjeti kao branitelja, i njemu kao branitelju sve najbolje. Čak neću biti ni zločest i reći da li je loše radio svoj posao, vrijeme će pokazati, kazao je Klemm

VIDEO

Moramo Freda Matića doživjeti kao hrvatskog branitelja, i njemu kao branitelju sve najbolje. Čak neću biti ni zločest i reći da li je loše radio svoj posao, vrijeme će pokazati je li bio dobar ili loš ministar, poručio je Josip Klemm komentirajući današnju izvjavu bivšeg ministra branitelja Freda Matića povodom okončanja braniteljskog prosvjeda u Savskoj 66.

Matić je rekao da  braniteljima poručuje isto ono što je Mostov zastupnik Ivan Kovačić u ponedjeljak poručio HDZ-u, aludirajući na Kovačićevo "ko vas j...".

Klemm je istaknuo zadovoljstvo trenutnom suradnjom između branitelja i resornog ministarstva rekavši da je vidljiv napredak.

- Ono što trebamo naglasiti, već mjesec dana imamo novo vodstvo ministarstva i vidi se da se promijenio odnos prema hrvatskom branitelju - on je dobrodošao u ministarstvo branitelja. Zato smo i bili jedno vrijeme ovdje. Mnogi su govorili da ćemo otići kad bude izabrana naša predsjednica, pa kad su došli Domoljubna koalicija i Most na vlast, ali mi branitelji smo ostali stražariti i gledati hoće li se ministar snaći i hoće li raditi u korist hrvatskih branitelja - rekao je Klemm za RTL Danas.

Istaknuo je kako će i dalje zahtijevati da se prema braniteljima odnosi dostojanstveno, a ukoliko ova vlada zakaže, kaže, vraćaju se u Savsku.

- Branitelji su kroz ovih 555 dana pokazali veliko zajedništvo. Svi su govorili da nismo jedinstveni, ali itekako jesu, imaju zajedničke ciljeve i gledat će što ova Vlada i ministarstvo radi. Hoćemo im samo poručiti da rade u interesu branitelja i građana.  Bitno nam je da problem hrvatskih branitelja i Domovinskog rata ne bude ispolitiziran, da ne dopustimo da se zakon mijenja kako nekome paše. Tražimo ustavni zakon baš zato da kad netko dođe na vlast da ga ne ruši - zaključio je jedan od vođa braniteljskog prosvjeda u Savskoj 66 dodajući da će se vratiti ukoliko se njihovi zahtjevi ne ispune.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 193
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...